• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Tense Portable bordslampa svart

2 971 kr
3 495 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Panter & Tourron 2022. Tens bordslampa består att en molnliknande skärm tillverkad i 100% återvinningsbar tyvek som är spänd över två kolfiberstavar. Lampan är batteridriven och lätt att ta med sig dit man önskar. 
Både färgtemperatur och ljusstyrka kan justeras för att passa olika användnings områden och stämmning. 
Laddningen sker med en magnetisk USB-kabel, som fästs i basen och kan lämnas så här utan att störa lampans uttryck.

Detaljer

Artikelnummer21820
MaterialTyvek, aluminium
FärgSvart fot, vit skärm
MåttHöjd: 89 cm Bredd: 37 cm Djup: 46 cm
LjuskällaIntegrerad LED 4W 2700-3300K, 350 lm
Ljuskälla ingår
Ja
Sladdlängd2 m USB
ÖvrigtUppladningstid 6-7 timmar, funktionstid 10-11 timmar på full effekt.

Fler färger

New Works

New Works är ett danskt ljus- och möbeldesignföretag som grundades 2015. Företaget är baserat i Köpenhamn, Danmark, och är känt för sin minimalistiska och samtida design som är både funktionell och estetiskt tilltalande.Unik ljusdesign

New Works belysningsdesign kännetecknas av deras rena linjer, geometriska former och användning av naturliga material som marmor, mässing och glas. Armaturerna speglar varumärkets minimalistiska och funktionella designfilosofi, med fokus på kvalitetsmaterial och hantverk. Deras kollektion inkluderar taklampor, bordslampor, golvlampor och vägglampor, alla med sin unika design som visar upp skönheten i de använda materialen.

Erkända formgivare

Utöver sitt eget designteam samarbetar New Works med en mångfald av internationella designers och arkitekter för att skapa innovativa produkter som förenar skandinaviska design traditioner med modern estetik. Några av de framstående designers som har arbetat med New Works inkluderar Arde Design Studio, Knut Bendik Humlevik och Kasper Rønn.

Favoriter från New Work

Det danska varumärket har levererat en rad populära lampor, bland annat den geometriskt och skulpturalt vackra Kizu med en cylinderformad fot som finns olika sorters marmor. Serien Margin är mycket omtyckt med dess moderna tolkning av en klassisk armatur. En annan tilltalande lampa är den pappersliknande pendeln Tense som för tankarna till ett svävande moln. En modern konstruktion som representerar ett material som både är hållbart, mjukt och 100 % återvinningsbart.

Sammantaget är New Works ett designföretag som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa och väldesignade belysningsprodukter som behagar dem som uppskattar minimalistisk och samtida estetik. Välkommen in att hitta just din favorit.