Om oss

Interiör Norrmalms 2013
Butiken i Stockholm öppnade invid S:t Eriksplan år 1917. Sedan 1924 ligger vi på dagens adress, S:t Eriksgatan 87. Vårt mål är att ett brett sortiment med inriktning på design och kvalitet. I kombination med vårt utbud skall vi ha mycket god service och stor kunskap.
I vår verkstad tar vi emot belysning för reparation, vi har 4-6 veckors leveranstid. 
OBS tyvärr kan vi inte, på grund av det stora inflödet , ta emot fler reparationer för tillfället.

Årets ljusa butik 2012
Norrmalms i Stockholm tilldelades utmärkelsen Årets ljusa butik 2012. Priset delades ut vid Stockholm furniture Fair i februari 2013.

Butiken i Åre öppnade 2003. Norrmalms Ljus och Inredning är systerbutik till belysningsbutiken Norrmalms El i Stockholm. Butiken i Åre ligger invid torget och har ett brett sortiment av inredningsprodukter.
Med det bästa från butiken i Stockholm i kombination med allt från kuddar till porslin är Norrmalms en källa för inspiration.
Ett handplockat sortiment av inredningsprodukter med välkänd design från Skandinavien, Italien och Japan. Norrmalms arbetar med leverantörer som: FLOS, Luceplan, Warm Nordic, Louis Poulsen, Muuto, Gubi, Lampe Gras, Moooi m.fl.
Hösten 2009 utsågs Norrmalms Ljus & Inredning till en av Sveriges 30 bästa inredningsbutiker av tidningen Sköna Hem och är väl värd ett besök.

Varmt välkommen till någon av våra butiker!