• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Utomhusbelysning

Utomhusbelysning ger liv till din trädgård, fasad och uteplats när mörkret lagt sig. Inspireras av vårt stora sortiment av fasadlampor, portabla bordslampor, golvlampor, pollare och ljusslingor för att hitta en utomhuslampa utomhulampa som passar just dina behov.


Utelampor för alla hem

Lampor för trädgård, fasad och altan? Vill du lysa upp ditt hus, gången eller inreda uterummet med mysig belysning som sätter stämningen för kvällen? Vi har utebelysningen som passar alla hem. Fasad- och trädgårdsbelysning bidrar till en mysigare utomhusmiljö. Och är ofta även det första man välkomnas av när man anländer till ett hem. Därför är det minst lika viktig som belysningen i resten av huset. Hos oss hittar du ett stort utbud av armaturer för utomhusbruk. Några populära vägglampor till fasaden är bland annat modellerna Aludra & Nico från norska Nordlux, Tratten från Örsjö belysning, Chios från Astro och smäckra Toldpod från Louis Poulsen som passar i flertalet miljöer. Taurus och Max från Belid är även dem otroligt omtyckta. I det lite mer prisvärda och billigare segmentet hittar du bland annat fina Aleria, Heka och Scorpio från Nordlux. Till taket i orangeriet, uterummet eller terrassen hittar du fina taklampor i tyg eller konstrotting från PR Home. Ett litet mer minimalistiskt alternativ är bland annat Tratt IP44 från Westal eller Sponge 20 Pendel från Nordlux.

Pollare för estetik och stämning

Om du är ute efter vackra ljusgångar och uppfarter har vi ett stort sortiment med pollare och spjut i olika material och färger. Dessa stolpar är snygga att ha vid uppfarten till hemmet och gör trädgården mer upplyst och inbjudande. Pollare är bra när du vill ha belysning utomhus med en ljuskälla som inte är lika högt placerad som på en lyktstolpe. De lämpar sig utmärkt vid gångar och garageuppfarter där du vill ha en lågt sittande belysning som tydligt markerar uppfarten eller gången.

Bordslampor till uteplatsen

Idag hittar du en mängd designlampor som även passar fint på bordet för middagarna utomhus. Dessa är batteridrivna och tack vare sin sladdlösa funktion passar de perfekt att flytta mellan rum och kan därför även flyttas in. Några vackra och omtyckta är Gustave från Flos, PC från HAY, Flowerpot VP9 från &Tradition samt Ray och Carrie från Audo Copenhagen.

Köp fasadbelysning hos oss

Besök oss på Norrmalms Elektriska och rådfråga och få tips om vilken belysning som passar just din garageuppfart, fasad eller trädgård. Vår fysiska butik i Stockholm hittar du på S:t Eriksgatan. Vi har över 100 års erfarenhet av lampor och belysning och delar gärna med oss av våra tips på ljussättning. Du beställer givetvis även smidigt över webben och dessutom alltid fri frakt över 999 SEK.