• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Portabla lampor

En uppladdningsbar och portabel lampa är en perfekt detalj för att skapa ett extra ljus i ett fönster, i en hylla eller på uteplatsen. Och med en portabel modell behöver den inte ha en specifik plats i hemmet utan kan enkelt flyttas runt efter dina önskemål där du vill belysa ditt hem lite extra. De flesta modeller kan du enkelt ladda upp med en USB-kabel.Lampan med obegränsade områden

En portabel lampa tar du med fördel med dig på picknicken, i kojan, båten, på stranden men framförallt på balkongen eller uteplatsen. En lampa som även kan flytta in och exempelvis placeras i en bokhylla där en sladd ofta känns i vägen. Eftersom dessa lampor saknar behov av ett eluttag, kan du med fördel flytta med dig lampan dit du vill skapa stämning för stunden.

Portabla designlampor från välkända varumärken

Hos oss på Norrmalms Elektriska hittar du ett stort utbud av portabel belysning. Bland annat på designklassiker som Flowerpot från &Tradition, Panthella från Louis Poulsen, Cestita från Santa & Cole och Martinelli Luce har tagit fram en Minipipistrello. Bland våra portabla favoriter hittar du Bon Jour unplugged, designad av Philippe Starck från FLOS, som passar fint på matbordet. Likaså HAY´s PC Portabel och Two från Humble. Vill du skapa en mer exklusiv känsla bör du kika på Last Order, designad av Michael Anastassiades från FLOS. Den uppladdningsbara lampan finns i olika glasstrukturer med en topp i rostfritt stål, mässing, koppar eller grön opal. Till middagen på altanen passar Carrie från Audo Copenhagen fint. Användningsområdet är oändligt då den är lätt att bära med sig. Ta med dig den från hemmakontoret till nattduksbordet, till kvällens picknick i parken och i din cykelkorg på väg hem.