• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Inomhusbelysning

Här har vi samlat alla våra lampor för inomhusbruk. Belys ditt hem med en nyhet eller en designklassiker, vi utlovar lampor för alla rum och stilar.Skapa stämning med belysning

För att få fin stämning med din belysning och täcka alla behoven året runt, rekommenderar vi minst sju olika ljuskällor i ett större rum som vardagsrum eller kök. Fördelen med flera olika ljuskällor är att det är enkelt att ändra om stämningen i rummet när mörkret lägger sig och du vill skapa en mysigare känsla. För att enkelt tona ner belysningen kvällstid är en dimmer ett smart alternativ. Så förutom ditt naturliga ljusinsläpp, blanda upp med bra allmänljus, använd punktbelysning från exempelvis dimbara spotlights, belys ett hörn för att ge känslan av rymd och addera några dekorativa och tilltalande lampor som skapar din personliga stil. Det kan även vara bra att tänka på att mörka ytor absorberar ljus medan ljusa reflekterar det. Därför behöver ett mörkt rum ofta fler lampor än ett ljust rum för att kännas välkomnande.

Allt från designklassiker till de senaste nyheterna

Hos oss hittar du bland annat favoriter och designklassiker som Verner Pantons Flowerpot från &Tradition. Lampan formgavs redan 1968 och finns i en mängd olika modeller och färger. Från samma varumärke finner du även populära klassiker som Tripod, Bellevue, Utzon, P376 och Topan. Vi har ett långt samarbete med Flos. Deras produkter ritade av de främsta formgivarna i världen är en självklar del av Norrmalms Elektriskas sortiment. Här hittar du bland annat deras kända modeller Sarfatti, 265, Arco, Parentesi och Taccia. Louis Poulsens belysningsuniversum bjuder på klassiska lampikoner. Gemensamt för PH-lamporna, AJ-serien, Panthella och resten av sortimentet är att lamporna är av hög kvalitet och ger ett behagligt ljus så att du får rätt belysning i hemmet. Även danska GUBI har skapat flera moderna designklassiker i samarbete med kända formgivare som Greta M. Grossman, GamFratesi och Space Copenhagen. Deras mest kända är Multi-Lite, Bestlite, Gräshoppa och Semi.

Lampor som tilltalar alla inredningsstilar

Så söker du en ikonisk taklampa, bordslampa, vägglampa, golvlampa eller kanske spotlights och skensystem till hemmet har du kommit rätt. Här hittar alla typer av armaturer som passar i stort sett alla inredningsstilar. Allt från industriell, skandinavisk och minimaiistisk stil till art deco, eklektisk, bohemisk eller glamourösa hem. Kika även in på alla våra uppladdningsbara lampor. Många av dem passar lika bra i vardagsrummet som på uteplatsen.

6 165 produkter

M17 Vägglampa Sandvit
Mono Light

M17 Vägglampa Sandvit

3 635 kr
M17 Vägglampa Sandsvart
Mono Light

M17 Vägglampa Sandsvart

3 635 kr
M9 Golvlampa Sandsvit
Mono Light

M9 Golvlampa Sandsvit

5 225 kr
M9 Golvlampa Sandsvart
Mono Light

M9 Golvlampa Sandsvart

5 225 kr
M10 Bordslampa Sandvit
Mono Light

M10 Bordslampa Sandvit

3 898 kr
M10 Bordslampa Sandsvart
Mono Light

M10 Bordslampa Sandsvart

3 898 kr
Vertigo Ø110 taklampa vit
NYHET-2.png
Petite Friture

Vertigo Ø110 taklampa vit

7 820 kr
Vertigo Ø110 taklampa svart
NYHET-2.png
Petite Friture

Vertigo Ø110 taklampa svart

7 820 kr

Du har sett 24 av 6165 produkter

Vi använder cookies, webbfyrar och liknande tekniker ("cookies") på denna webbplats i syfte att samla in besöksstatistik och för att förbättra din upplevelse på denna webbplats.

läs mer här