• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Loop Golvlampa rå mässing

13 000 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Jesper Ståhl.Loop golvlampa är tillverkad i råmässing med matt klarlack, en ytbehandling som har märken och färgskiftningar. En vacker armatur som ger belysning på uppåt och nedåt.

Detaljer

Artikelnummer2332-6
MaterialRå mässing
FärgRå mässing
Ljuskälla2 x G9 max 10W
Ljuskälla ingår
Nej

Konsthantverk

Konsthantverk är ett framstående belysningsvarumärke som har etablerat sig genom att skapa innovativa lampor med fokus på kvalitet, hållbarhet och unik design. Med en kombination av traditionellt hantverk och modern teknologi strävar Konsthantverk efter att erbjuda belysningslösningar som inte bara lyser upp rummet utan också tillför en konstnärlig dimension.

En Sammansmältning av Konst och Funktion

Varumärkets filosofi grundar sig på att skapa belysning som inte bara är funktionell utan också uttrycker en estetisk skönhet. Konsthantverks lampor representerar en sammansmältning av konst och funktion, där varje skapelse bär på en berättelse och en unik karaktär.

Populära Lampor

Bland Konsthantverks imponerande sortiment återfinns några av deras mest eftertraktade lampor:


Megafon

Megafon är en stor taklampa som utgörs av 3 eller fem trattar likt megafoner i råmässing. Med dessa rustika moderna stil blir lampan ett perfekt blickfång ovanför matbordet eller köksön.

Strapatz

Strapatz taklampa är nästan som ett litet konstverk med levande och härlig form signerad Sabina Grubbeson. Dess rena linjer i rå mässing vackra glober i opalglas skapar skapar både en industriell och harmonisk atmosfär som samtidigt ger en touch av stil till rummet.

DK Golvlampa

DK Golvlampa är en lampserie tillverkad i råmässing och opalglas som ger en mjuk ljusspridning genom sitt droppformade glas. Gedigna materialval och ett fantastiskt hantverk gör att lampan sticker ut från mängden och blir ett riktigt blickfång till ditt hem.


Konsthantverk fortsätter att imponera med sina skapande belysningslösningar och förblir en favorit bland dem som söker funktionalitet, högkvalitativ, industriell, gedigen och konstnärlig skönhet i sina lampor.