• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

James golvlampa mässing

9 288 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Niclas Hoflin 2014.

James golvlampa från Rubn är en praktfull och elegant belysningslösning som kombinerar tidlös design med funktionalitet. Tillverkad med omsorgsfull precision i klar lackerad mässing, utstrålar denna lampa en subtil men imponerande glans som kompletterar olika inredningsstilar.
Det justerbara huvudet gör det möjligt för användaren att rikta ljuset exakt där det behövs för att skapa en bekväm och avslappnad läsmiljö. Oavsett om det är för att fördjupa sig i en bok eller för att skapa en avslappnad stämning i rummet är denna lampa både mångsidig och effektiv.

Detaljer

Artikelnummer355310001
MaterialKlarlackad mässing
FärgKlarlackad mässing
MåttHöjd: 117,5 cm Djup: 35 cm Diameter fot: 26 cm Diameter skärm: 18 cm
LjuskällaIntegrerad LED 10W, 3000K
Ljuskälla ingår
Ja
Sladdlängd2,3 m svart textil

Fler färger

Rubn

Rubn Lighting är ett svenskt familjeföretag med en stor passion för belysning som sträcker sig över fyra generationer. Det grundades år 1951 av Ruben Bergström, en hantverkare med en djup förståelse för konsten att skapa vackra ljuskällor.Filosofi

Företagets filosofi har alltid varit att kombinera traditionellt hantverk med modern design. Varje lampa från Rubn är en manifestation av skicklighet och kärlek till detaljer. Deras produkter kännetecknas av en tidlös elegans som passar i alla typer av inredningar.

Sortiment

Rubn Lighting erbjuder en bred variation av lampor som täcker allt från takpendlar till bordslampor. Här är några av deras mest populära modeller:


Long John Taklampa

Med sin stilrena design passar Long John perfekt i många olika rum och inredningsstilar. Den blir en vacker detalj över matbordet, i vardagsrummet eller varför inte som en välkomnande belysning i hallen? Long John är inte bara en lampa, det är en investering i stil och kvalitet. Med sin tidlösa design och noggranna tillverkning kommer den att förgylla ditt hem i många år framöver.

Lord Taklampa

Pendeln Lord Pendant har en glob av munblåst glas, antingen opalglas eller färgat glas. Övriga delar är tillverkade av stål alternativt mässing. Den inkluderade ljuskällan har olika styrka beroende på utförandet på glaset och är dimbar.


Lampserien Grace

Vackra serien Grace designad av Niclas Hoflin är en modern lampa som återupplivar 1950-talets glamour. Grace är gjord av mässing och handblåst kristallglas. Glasets mångfacetterade struktur skapar en spännande kontrast mot enkelheten hos den minimalistiska lampskärmen.

Hållbarhet

Rubn Lighting är dedikerat till hållbarhet och använder enbart material av hög kvalitet som är skonsamma mot miljön. Dessutom tillverkas lamporna med långsiktighet i åtanke, vilket gör dem till investeringar som varar över tid.

Sammanfattning

Med över 70 års erfarenhet och fyra generationers kunnande fortsätter Rubn Lighting att vara en pålitlig källa för unik och kvalitativ belysning. Deras passion för hantverk och design syns tydligt i varje skapelse de producerar.