• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Black Week

Ta del av vår fina Black Week-kampanj med 20 % rabatt på nästan all belysning. Fram till 27/11 kan du passa på att fynda din favoritlampa. Under dessa kampanjveckor hittar du hos oss på Norrmalms Elektriska rabatter på allt från trendiga nyheter till klassiker på många av våra mest populära varumärken. Ett fint tillfälle att inhandla lampan du alltid drömt om.


Lys upp ditt hem med Black Week-erbjudanden på Designbelysning!

Välkommen till årets mest lysande vecka - Black Week! Hos oss hittar du de bästa erbjudandena på exklusiv och prisvärd designbelysning för att ge ditt hem den perfekta belysningen med stil och elegans.


Erbjudanden på Exklusiva Designlampor under Black Week

Under denna efterlängtade Black Week kan du fynda unika designlampor till priser du inte trodde var möjliga. Uppgradera ditt hem med moderna taklampor, vackra golvlampor och trendiga bordslampor som kommer att förvandla din inredning och skapa ett mer ombonat hem.


Trendiga Belysningslösningar för Varje Rum

Oavsett om det är vardagsrummet, sovrummet, köket eller kontoret, har vi det perfekta belysningsalternativet för varje hörn av ditt hem. Vårt breda sortiment inkluderar LED-lampor, pendellampor, vägglampor och mycket mer - alla skapade med fokus på både funktionalitet och design.


Energisnåla och Miljövänliga LED-lösningar

I takt med att vi strävar efter hållbarhet och energieffektivitet, erbjuder vi ett brett urval av LED-belysning för att hjälpa dig spara både energi och pengar. Våra LED-lampor ger inte bara en imponerande ljusstyrka, utan minskar också din miljöpåverkan, vilket gör dem till det perfekta valet för den medvetna konsumenten.


Inspirerande Inredningsidéer med Designbelysning

Låt dig inspireras av våra senaste inredningstips och idéer om hur du kan maximera belysningens potential i ditt hem. Skapa en atmosfär av harmoni och välbefinnande med våra exklusiva belysningslösningar som är framtagna med precision och omsorg om detaljerna.


Säkra Dina Black Week-erbjudanden Nu!

Skynda dig att ta del av våra fantastiska Black Week-priser på designbelysning Erbjudandena gäller från 17 november och sträcker sig över Black Friday och fram till och med Cyber Monday 27 november, så se till att du inte missar chansen att lyfta ditt hem till nya ljushöjder. Utforska vårt sortiment nu och låt ditt hem stråla med enastående designbelysning!