• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Pao glass golvlampa white opal glass

8 249 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Naoto Fukasawa. Ett spännande samarbete med den japanska designern Naoto Fukasawa, Pao Glass Floor Lamp är uppkallad efter den mjuka, glödande formen hos traditionella mongoliska Pao-tält. Genom att hålla estetiken blygsam och enkel skapar Fukasawa ett vackert vardagsobjekt som är i harmoni med sin miljö. Bestående av en viktad stålbas och ett smalt stativ, med den distinkta skuggan i opalglas, har Pao Glass Golvlampa en integrerad LED-lampa med en inline trestegs dimmer som erbjuder en flexibel ljuseffekt med ett varmt, hemtrevligt sken. Lampans funktionalitet och avsiktliga enkelhet i design gör den lämplig för ett brett utbud av utrymmen och användningsområden i hem- och företagsmiljöer.

Detaljer

ArtikelnummerAB686-B508
MaterialAluminium, glas
FärgSvart, vitt opalglas
MåttHöjd: 120 cm Diameter: 47 cm
LjuskällaIntegrerad LED, 10W, 690lm, 2600K
Ljuskälla ingår
Ja
Sladdlängd2,7 m

Fler färger

Hay

HAY grundades år 2002 av Mette Hay. Ambitionen var att skapa möbler och belysning som följde samtiden med ett öga för det moderna hemmet och för en förfinad industriproduktion. HAY samarbetar med några av de mest talangfulla, internationella formgivare som använder nya material och modern teknologi för att skapa möbler med stort värde för användaren. Inspiration hämtas bland annat från arkitekturen och från den dynamiska modevärlden. HAY´s fortsatta vision är att skapa enkel, funktionell och vacker design i samarbete med några av världens mest begåvade, nyfikna och modiga designers.

Populära modeller

En av alla populära och prisvärda lampor från HAY är kollektionen Matin med de plisserade skärmarna som för tankarna till 60-70 talet. Dessa hittar du i färgerna gul, klarröd, grön, gul, vit, lavender och oxidröd. Modellen finns både som takplafond, vägg-, bordslampor i olika storlekar. Från samma varumärke hittar du även den omtyckta och stilrena modellen Pao i opalglas och de magiska och färgglada färgbomberna Bonbon designade av Ana Kras. De handvävda lampskärmarna passar fint både på restaurangen, butiken, i det privata hemmet eller på hotellet.

Inredning från HAY

Som ett komplement till HAY´s belysningskollektion erbjuder vi på Norrmalms Elektriska även ett sortiment med accessoarer och textilier för det moderna hemmet. Hos oss hittar du förutom alla deras fantastiska lampor även mattor, ljusstakar, speglar och deras klassiska DLM bord. Förkortningen står för "Don´t leave me" då det nätta bordet är lätt att ta med sig med hjälp av handtaget som även är en rolig och modern detalj.