• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna
NYHET-2.png

Post golvlampa brungrön

6 995 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Earnest Studio. Post golvlampa är en innovativ modulär belysningsdesign med ett arketypiskt utseende, grafiska linjer och framåtsträvande funktionalitet. Genom att utforska den yttersta flexibiliteten hos en magnetisk skarv, kan de individuella belysningsenheterna i designen placeras, vridas och dimras upp och ner efter individuella behov. Använd de magnetiska kabeldropparna för att placera sladdarna på stången. Golvlampan kommer med två belysningsenheter. En extra belysningsenhet kan köpas som reservdel och läggas till designen genom att koppla in den i powernavet och placera den på stången.

Detaljer

Artikelnummer22598
MaterialPulverlackerad magnesium och stål
FärgBrungrön
MåttHöjd: 136,2 cm Diameter fot: 9,5 cm Diameter ljuskällor: 9,5 cm
Ljuskälla2 x Integrerad dimbar LED 6,7W, 2700K, 330 lm, CRI>90
Ljuskälla ingår
Ja
Sladdlängd2,5 m

Fler färger

Muuto

Muuto är ett nordiskt företag som har hämtat sitt namn från det finska ordet "muutos" som betyder förändring eller nytt perspektiv och det är precis vad företaget Muuto strävar efter. Muuto är djupt rotade i den skandinaviska designtraditionen gällande estetik och funktionalitet men letar alltid efter det nya i både material och uttryck.


Varumärkesfilosofi

Muuto är ett framstående varumärke inom belysning och design som grundades 2006 i Danmark. De är kända för att erbjuda innovativa och moderna belysningslösningar som förkroppsligar den tidlösa skandinaviska designen. De strävar efter att skapa produkter som utmanar det konventionella och ger en ny tolkning av skandinavisk design. De samarbetar med talangfulla formgivare för att skapa funktionella och estetiskt tilltalande lampor.

Muutos mest populära lampor

E27 Pendellampa

En ikonisk taklampa som utstrålar enkelhet och elegans. E27 Pendellampa är känd för sin rena design och användning av en stor glödlampa, vilket ger ett starkt visuellt intryck.

Ambit Pendellampa

Ambit Pendellampa är skapad med fokus på geometri och enkelhet. Den har en distinkt och stilren form som passar perfekt över matbord eller i vardagsrummet. Finns även som vägglampa.

Unfold Pendellampa

Unfold Pendellampa är tillverkad av mjuk silikon, vilket ger den en unik karaktär och möjlighet att anpassa sig till olika miljöer. Dess flexibilitet och färgglada utbud har gjort den till en favorit bland designentusiaster.


Sammanfattning

Muuto har etablerat sig som ett av de ledande varumärkena inom belysningsdesign. Deras fokus på att kombinera funktionalitet med innovativ formgivning har gjort deras lampor till eftertraktade objekt för både heminredning och professionella miljöer.