• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna
NYHET-2.png

Furry Ø35 taklampa sand

749 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Pendellampan FURRY imponerar med sin ovanliga design och sitt fluffiga och mysiga utseende. Detta speciella utseende förstärks av det använda materialet, syntetisk plysch, som gör lampan till ett riktigt blickfång i taket. Som ett förtrollande belysningsobjekt passar den särskilt bra i vardagsrum med en ungdomlig stil. Den sandiga designen kan enkelt kombineras med olika färgkoncept, vilket gör integrationen i ditt hem särskilt enkel.

Detaljer

ArtikelnummerR31581001
MaterialSyntetplysch
FärgSand
MåttHöjd: 30 cm Diameter; 35 cm
LjuskällaE27 10W
Ljuskälla ingår
Nej

Trio Lighting

Trio Lighting är en banbrytande aktör inom belysningsindustrin som har imponerat med sin unika design och högkvalitativa armaturer. Med en dedikation till både estetik och funktionalitet har företaget skapat en imponerande kollektion av belysningslösningar som förhöjer atmosfären i alla typer av miljöer.


Bakgrund och Fokus

Trio Lighting har sitt ursprung i en passion för belysning och en önskan att skapa armaturer som förbättrar människors liv. Med årtionden av erfarenhet i branschen har företaget blivit känt för sin innovativa och högkvalitativa belysningsdesign. Deras fokus ligger på att kombinera stil med funktionalitet för att skapa produkter som imponerar både visuellt och praktiskt.

Några av Deras Serier

Trio Lighting har introducerat flera framstående serier på marknaden, inklusive:

Lennon

Bordslampan Lennon är idealisk för både inomhus- och utomhusbruk. Tack vare att den är batteridriven kan den lilla belysningen flexibelt tas med ut i trädgården eller till stranden och picknicken.
Lampan kan enkelt laddas via en USB-anslutning. Tack vare IP44-klassningen är armaturen skyddad mot vattenstänk och är därför även lämplig för utomhusbruk. Den enkla och reducerade designen i svampform gör bordslampan till ett diskret och dekorativt element som erbjuds i flera fina färger.


Luci

Bordslampa Luci övertygar med sin stilrena design. Den rundade basen och den cylindriska tygskärmen harmoniserar perfekt med varandra och får din byrå, fönsterbräda eller nattduksbord att lysa i ett vackert ljus.


Bale

Bale bordslampa är den perfekta lampan för att skapa en varm och ombonad känsla. Tillverkad i textil och i runda former passar lampan perfekt i sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Lampan finns i mjuka färgtoner av blå, gul, grå och pistagegrön. 

Innovation och Teknologi

Trio Lighting strävar ständigt efter att vara i framkant när det gäller teknologiska framsteg inom belysningsindustrin. Genom att integrera avancerade ljuskällor och smarta ljusstyrningssystem i sina produkter, erbjuder företaget armaturer som är energieffektiva och anpassningsbara efter användarens preferenser.

Kvalitet och Hållbarhet

En central del av Trio Lightings filosofi är att leverera produkter av högsta kvalitet som är långlivade och pålitliga. Företaget väljer noggrant material och tillverkningsprocesser för att säkerställa att varje produkt uppfyller höga standarder. Detta fokus på kvalitet gör att Trio Lighting står ut som en förtroendeingivande aktör inom belysningsbranschen.


Sammanfattning

Trio Lighting har etablerat sig som en ledande kraft inom belysningsindustrin genom sin innovativa design och höga kvalitet. Deras serier, inklusive Lennon, Luci och Bale, representerar företagets dedikation till att skapa armaturer som kombinerar stil med funktionalitet. Med en stark inriktning på innovation och kvalitet fortsätter Trio Lighting att vara en pålitlig leverantör av belysningslösningar som berikar både hem och arbetsmiljöer.