• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Fireflow koppar lavalampa värmeljus gul med orange lava

625 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Fireflow är tillverkad i formgjuten metall i krom och är en söt lampa på 24 cm. Ingen sladd innebär att Fireflow passar perfekt mitt på bordet eller till och med i trädgården under stilla kvällar. Den värms upp snabbt, tänd ljuset och vänta i 20 minuter så kommer den unika Mathmos-formulan att börja flöda i takt med värmeljusets fladdrande låga. Lavan flödar medan värmeljuset brinner, i ungefär tre timmar. Tre värmeljus följer med förpackningen och Fireflow fungerar med vanliga värmeljus.

Detaljer

ArtikelnummerFIR1COPYO
MaterialGlas, metall
FärgKoppar, gul med orange lava
MåttHöjd: 25 cmDiemeter: 9 cm
LjuskällaVärmeljus
Ljuskälla ingår
Ja

Mathmos

Mathmos är ett banbrytande belysningsvarumärke känt för sin enastående kombination av innovation, stil och kvalitet. Med en historia som sträcker sig över flera decennier har Mathmos förblivit en ledande aktör inom belysningsindustrin genom att erbjuda unika lavalampor som inte bara ger ljus utan också uttrycker en konstnärlig och modern känsla.


Den ikoniska lavalampa

Grundat på 1960-talet, har Mathmos varit en pionjär när det gäller att introducera nya tekniker och material i belysningsdesign. Varumärket är mest känt för sin revolutionerande lavalampa designad av Edward Craven Walker. Bordslampa blev en ikon för sin tid och fortsätter att vara en symbol för kreativitet och nyskapande. Den utmärkande lampan passar lika bra i det moderna vardagsrummet som barnrummet.

Populära Lampor

Bland Mathmos' imponerande sortiment finner man några av deras mest populära lampor:

Astro Lavalampan

Astro Lavalampan är en modern tolkning av den klassiska lavalampan som Mathmos är mest känd för. Med dess flytande lava som rör sig i hypnotiserande mönster och skiftande färger, skapar denna lampa en avslappnande och mystisk atmosfär i vilket rum den än placeras.

Telstar

Den raketformade Telstar är tillverkad i formgjuten metall och är en favorit i barnrummet. På ett av benen finns Mathmos logotyp i relief. Telstar-flaskor handfylls i Mathmos fabrik i Storbritannien med vår unika hållbara lavalampsformula som utvecklades av vår grundare och lavalampans uppfinnare Edward Craven Walker.

Fireflow

Fireflow är tillverkad i formgjuten metall i krom och är en söt lampa på 24 cm som lyses upp med ett värmeljus. Ingen sladd innebär att Fireflow passar perfekt mitt på bordet eller till och med i trädgården under stilla kvällar. Den värms upp snabbt – tänd ljuset och vänta i 20 minuter så kommer den unika Mathmos-formulan att börja flöda i takt med värmeljusets fladdrande låga. Lavan flödar medan värmeljuset brinner.


Mathmos fortsätter att fascinera och inspirera med sina nyskapande belysningslösningar och förblir en favorit bland både samlare och dem som söker unik design och funktionalitet i sina lampor.