• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna
NYHET-2.png

Archive L50 bordslampa svart/stål

5 490 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Studio Sløyd, 2023. Minimal till utseendet men med maximal närvaro, började Archive Lamp av norska designduon Studio Sløyd livet som en serie pappersmodeller skapade under Designers' Saturday, Oslos största och viktigaste nationella designevenemang.
Tack vare sitt materialfokuserade tillvägagångssätt har Herman och Mikkel utan ansträngning replikerat dessa initiala veck och utforskande kurvor i ett slående stål.
Archive är perfekt för ett hem, ett kontor eller ett offentligt utrymme, och tack vare sin välvda skärm reflekterar den mjukt ett justerbart varmt ljus nedåt och utåt vilket säkerställer att den är lika funktionell som den är elegant.

Detaljer

Artikelnummer782-N
MaterialRostfritt stål
FärgSvart, stål
MåttHöjd: 27 cm Bredd: 50 cm Djup: 17 cm
LjuskällaIntegrerad LED 11W 2700K,1100 lm, CRI>80
Ljuskälla ingår
Ja
Sladdlängd2 m
Övrigt3-stegs dimmer på lampan

Fler färger

Northern

Northern är ett norskt företag som grundades 2005 och nu har etablerat sig som ett litet dynamiskt nordiskt belysningsföretag. 
Northern erbjuder produkter inspirerade av det nordiska ljuset, kulturen och samhället för både hem och offentlig miljö. Belysningen speglar företagets unga, glada och lekfulla kultur där de satsar på både nya och mer etablerade formgivare.