• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Glöm inte tillbehören

E14 50mm Matt opal 3.8W 220lm Dim To Warm
E14 Klot opal 3.4W (=40W) 470lm Warm Glow

Drop mini taklampa bulp grey

9 995 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Lampan är inspirerad av dansk modernism och 1950-talets ikoniska och experimentella strategi för lampdesign. Lampskärmarna kan justeras i flera olika vinklar vilket gör det möjligt att skapa en specifik och unik atmosfär. Drop Chandelier Mini är den minsta i serien och är ungefär hälften av storleken på den ursprungliga Drop Chandelier.

Detaljer

Artikelnummer193004
MaterialMetall, glas
FärgOxiderad aluminium, opalglas
MåttHöjd: 55 cm Bredd: 97 cm Djup: 71 cm
Ljuskälla8 X E14 4W
Ljuskälla ingår
Nej
SladdlängdKabel 1: 15–85 cm Kabel 2: 2 m Svart textilsladd

Fler färger

101 Copenhagen

101 Copenhagen är ett framstående danskt företag som specialiserat sig på design och tillverkning av unika och högkvalitativa belysningslösningar. Företaget grundades med visionen att skapa ikoniska och funktionella lampor som kan berika både inomhus- och utomhusmiljöer.


Kreativ design och hantverk

101 Copenhagens framgångar kan tillskrivas deras fokus på kreativ design och noggrant hantverk. Företagets produkter kännetecknas av en harmonisk kombination av skandinavisk minimalism och djärva, konstnärliga inslag. Varje lampa är skapad med stor uppmärksamhet på detaljer och val av material.

Populära lampor från 101 Copenhagen

Lampserien Drop är en av 101 Copenhagens mest ikoniska skapelser. Lamporna är inspirerade av vattendroppar och har en organisk form. De är gjorda av glas och finns i olika färger och storlekar, vilket ger användarna möjlighet att välja den som bäst kompletterar deras inredning.

Clam-lampan är ett utmärkt exempel på 101 Copenhagens experimentella och innovativa design. Dess unika form liknar en mussla och skapar en atmosfär av naturlig elegans. Lampan finns i olika utföranden och ger en subtil men iögonfallande belysning.

AD-lampan är en visuell fest för tittaren. Dess konstellation av cirkulära skärmar och diffusorer skapar en spännande ljuseffekt och ger ett modernt uttryck. Lampan passar perfekt som ett statement i ett modernt hem.

Innovativ teknik och hållbarhet

Förutom sin imponerande design fokuserar 101 Copenhagen också på innovativ teknik och hållbarhet. strävar efter att integrera energieffektiva ljuskällor och material i sina produkter för att minska deras påverkan på miljön.


Sammanfattning

101 Copenhagen har etablerat sig som en viktig aktör inom belysningsbranschen genom sin innovativa design, noggranna hantverk och engagemang för hållbarhet. Deras populära lampor som Drop Lamp Series, Clam Lamp och Orbit Lamp har blivit ikoniska i hem och kommersiella miljöer runt om i världen. Med en övertygelse om att belysning är en viktig del av inredningsdesign strävar 101 Copenhagen ständigt efter att skapa unika och minnesvärda ljusupplevelser för sina kunder.