• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Areti

Areti är ett namn som förkroppsligar skönhet och elegans inom belysningsvärlden. Med sin unika förmåga att blanda konstnärlighet med funktion har företaget skapat en imponerande kollektion av lampor som lyser upp rummet med stil.


Historia och Filosofi

Grundat av designern och konstnären Cecilia Xinyu Zhang, representerar Areti ett engagemang för att skapa tidlösa belysningslösningar. Företaget grundades med visionen att erbjuda produkter som förenar enkelhet, estetik och kvalitet. Aretis produkter är resultatet av en djup kärlek till design och en strävan efter att uttrycka skönhet i varje detalj
.

Mest Populära Lampor

Areti har introducerat flera anmärkningsvärda lampor på marknaden, inklusive:

Two Spheres

Two Spheres är ett mästerverk av minimalistisk design. Denna lampa består av två glaskupor som skapar en subtil och diffus belysning. Dess rena och enkla form gör att den smälter in i olika inredningsstilar samtidigt som den ger en distinkt skönhet till rummet. Two Spheres är en hyllning till enkelhet och elegans.

Mimosa

Mimosa-lampan är en symbol för kreativitet och interaktivitet. Designad som en flexibel lampa med rörliga lameller, ger Mimosa användaren möjlighet att forma ljuset efter sina önskemål. Detta skapar inte bara en praktisk ljuskälla utan också en engagerande och lekfull inredningsdetalj.

Circle

Circle-lampan är en illustration av Aretis skicklighet att skapa elegans genom enkla former. Den cirkulära designen ger ett behagligt ljus och skapar samtidigt en visuell förtjusning. Circle-lampan är en harmonisk kombination av funktion och skönhet, och den blir en central punkt i vilket rum den placeras.

Innovation och Unikhet

Areti strävar efter att uttrycka innovation genom sina produkter. Företagets skapelseprocess innefattar noggrant utvalda material och expertis inom hantverk. Genom att utforska nya tekniker och idéer skapar Areti lampor som inte bara uppfyller funktionella behov utan också ger uttryck för konstnärlighet.


Sammanfattning

Areti har gjort sig känt som ett belysningsföretag som lyckas kombinera enkelhet och elegans på ett sätt som skapar unika ljuskällor. Deras populära lampor, inklusive Two Spheres, Mimosa och Circle, visar på företagets strävan efter konstnärlig skapelse och funktionell användning. Med en stark filosofi om att uttrycka skönhet i det vardagliga, har Areti skapat en samling lampor som inte bara belyser rummet utan också berikar det med en subtil och tidlös elegans.

5 produkter

Du har sett 5 av 5 produkter