• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Lilja lampskärm orange

275 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Lilja lampskärm har ren enkel form och passar till flera av AH Belysnings golvlampor. Välj bland massa härliga färger. Skärmen har ringfäste som passar för E27-sockel.

Detaljer

ArtikelnummerSK837-24
MaterialTextil, metall
FärgOrange
MåttHöjd: 20 cm, Diameter: 21 cm
LjuskällaE27
Ljuskälla ingår
Nej

Armaturhantverk

Armaturhantverk (tidigare känt som AH Belysning) är ett svenskt belysningsföretag med en lång historia och gedigen erfarenhet inom belysningsbranschen. Familjeföretaget grundades 1945 och etablerades under namnet AH Belysning, men har nyligen genomgått en namnändring till Armaturhantverk för att bättre återspegla företagets expertis och fokus.


Högkvalitativ belysning

Armaturhantverk är känt för att erbjuda högkvalitativa belysningsprodukter och lampor som kombinerar funktion och design. Företaget har en bred portfölj av armaturer för olika applikationer och miljöer, inklusive inomhus- och utomhusbelysning för både privat och offentligt bruk.


Hållbarhet i fokus

Armaturhantverk är också engagerade i hållbarhet och strävar efter att erbjuda energieffektiva och miljövänliga belysningsalternativ. Företaget följer branschstandarder och riktlinjer för att minska sin miljöpåverkan och bidrar till en mer hållbar framtid.

Innovativ belysning för stämningsfull atmosfär

Företagets produkter kännetecknas av en kombination av innovativ teknik, estetiskt tilltalande design och högkvalitativa material. Armaturhantverk strävar efter att skapa belysningslösningar som inte bara ger optimal ljusprestanda utan också bidrar till att skapa en behaglig och stämningsfull atmosfär.

Favoriter från Armaturhantverk

De tidlösa golvlamporna Tullgarn och Haga är några av deras omtyckta modeller. Likaså vägglampan Gotland i färgerna sand, grå och vit. Även Fårö vägg- och taklampa är en spotlight som tilltalar många.

Deras klassiska lampskärmar

I vårt utbud av lampskärmar har vi även skärmar från Armaturhantverk som passar perfekt till klassiska golvlampor och bordslampor. Dessa lampskärmar har influenser från förra seklets mitt såsom 40- och 50-talet.

Ny grafisk profil

Under 2022 gör AH Belysning en genomgång av sitt varumärke och sin profil. Efter att tidigare ha förkortat ned Armaturhantverk till AH i sitt varumärke återgår man nu igen till sitt ursprungliga arv. I det arbetet har en ny logga tagits fram och man återgår till att fokusera på sitt anrika hantverk.