• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Hashira portable bordslampa raw

2 195 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Norm Architects. Hashira portabla bordslampa är liten i skala men med stor mysfaktor och har flexibiliteten att flytta vart du vill. Inspirerad av japanska papperslyktor med en nordisk touch är lampan perfekt för det moderna hemmet där den förgyller sin omgivning. Utrustad med ett dolt USB-uttag i basen ger lampan 10 timmars justerbart ljus när den är fulladdad.

Detaljer

Artikelnummer1508699Y
MaterialStål, linne, ek, plast
FärgRaw, betsad ek
MåttHöjd: 23,5 cm Diameter: 10 cm
LjuskällaIntegrerad LED 2,5 W, 150 lm, 2700 K, RA>80
Ljuskälla ingår
Ja
Sladdlängd0,7 m USB
Övrigt3-stegs dimmer

Fler färger

Audo Copenhagen

Audo Copenhagen har utvecklats från att förena de danska varumärkena MENU och by Lassen och speglar både ett sekel av dansk designtradition och en modern, global syn som ständigt expanderar och utvecklas. Här hittar du många designikoner och innovativa nyheter.


Ett nytt kapitel på designhimlen

1 juni kommer designsamlare och kunder världen över som är intresserade av modern, minimalistisk design och skandinaviska klassiker att hitta sina favoritikoner av belysning under ett och samma tak – Audo Copenhagen. Företaget speglar ett sekel av dansk designtradition och ett modernt, globalt perspektiv som ständigt kommer att expandera och utvecklas. Deras belysning formas av målmedvetna detaljer, högkvalitativa material och mänskliga behov, som går hand i hand med vår strävan att skapa starka, långvariga kontakter och relationer.

Design och gemenskap i Audo House

Företagets namn speglar dess nära koppling till Audo House, ett unikt koncept i Köpenhamn som öppnade 2019 och mästerligt förenar coworking- och eventfaciliteter med kafé, restaurang och konceptbutik, samt ett exklusivt boende i ett enda, samhällsbyggande universum. Idag ligger Audo Copenhagens showroom och huvudkontor i denna omarbetade och historiska byggnad. Genom att omdefiniera hur vi använder design, utrymme och i slutändan hur vi ansluter till varandra, återspeglar den kreativa destinationen Audos samarbetsanda och är ett nav för kraftfulla idéer och vår känsla av gemenskap.

Deras estetiska tillvägagångssätt

Audo Copenhagens estetiska filosofi har myntats av mjuk minimalism, kännetecknad av rena linjer, lugn, subtil styrka, jordfärger och naturens material tillverkade med största respekt. Mjuk minimalism främjar kreativ kontemplation och harmoni. Den anpassar sig till olika arkitektoniska stilar och är lämplig för både bostäder och kommersiellt bruk, och deras tidlösa lampor kan användas i årtionden framöver och flytta till nya hem och till nya, kreativa kapitel i livet.

Populära modeller

Audo Copenhagens produktsortiment omfattar ett brett utbud av armaturer och inredningsdetaljer. Några av märkets mest populära lampor är bland annat serien JWDA som finns som golv-, tak- och bordslampa. Även taklampan Dancing är på många designers läppar nu och passar otroligt fint över matbordet. Serien Hashira tilltalar många då den passar lika bra i det moderna hemmet som på restaurangen, kontoret, i hotellobbyn eller i huset i fjällen. Lampan finns i färgerna raw och vit och som tak-, bords, vägg- och golvlampa.