• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Glöm inte tillbehören

Lamppropp DCL med armatursladd jordad
Lamppropp med armatursladd jordad
E27 Par 20 7W 600lm 2700K
E27 Normal klar 3.4W (=40W) 470lm Warm Glow
E27 Normal klar 5.9W (=60W) 806lm Warm Glow
E27 Normal klar 10.5W (=100W) 1521lm Warm Glow

Bizzo plafond vit/klart glas

1 599 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Belid Bizzo är en stilren och funktionell takplafond som är lätt att rengöra. Lampan passar perfekt i inomhusmiljöer, som kök och hall. I Bizzo-serien finns ett stort antal varianter med olika material och färger på både fäste och glas. Lampan monteras med vanlig takkrok. Den här varianten är godkänd för badrum med IP21. Kontakta elektriker innan du installerar lampan i badrum. Med klarglas levereras en 6W LED ljuskälla.

Detaljer

Artikelnummer22370118
MaterialAluminium, glas
FärgVit, klart glas
MåttHöjd: 19,5 cm Diameter: 16,5 cm
Ljuskälla60W E27 
Ljuskälla ingår
Nej
ÖvrigtKrokmontering med stickpropp
Generell informationIP21

Fler färger

Bizzo plafond aluminium/klart glas
Bizzo plafond aluminium/opalt glas
Bizzo plafond mattsvart/opalglas
Bizzo plafond mattsvart/rökfärgat glas
Bizzo plafond mässing/klart glas
Bizzo plafond mässing/opalt glas
Bizzo plafond mässing/rökfärgat glas
Bizzo plafond oxidgrå/klart glas
Bizzo plafond vit/opalt glas

Belid

Belid är ett svenskt belysningsföretag som designar och producerar belysningslösningar för hem, kontor och offentliga utrymmen. Företaget grundades 1969 i Varberg och är idag skandinaviens största tillverkare av hembelysning.


Kvalitetsbelysning med minimalistisk design

Belid erbjuder ett brett utbud av belysningsprodukter inklusive taklampor, golvlampor, bordslampor, vägglampor och utomhusbelysning. Deras produkter är kända för sin moderna och minimalistiska design, högkvalitativa material och energieffektivitet. De använder LED-teknik i många av sina produkter för att säkerställa långvariga och miljövänliga belysningslösningar.

Skräddarsydda belysningslösningar

Utöver sin ordinarie produktlinje erbjuder Belid även skräddarsydda belysning för specifika projekt och installationer. De arbetar nära arkitekter, designers och entreprenörer för att skapa ljusdesigner som möter deras kunders behov och specifikationer.

Miljövänliga material

Belid är engagerad i hållbarhet och miljöansvar i sina produktionsprocesser. De strävar efter att minska sitt koldioxidavtryck genom att använda miljövänliga material och energieffektiva tillverkningsmetoder. De har också ett återvinningsprogram på plats för att minska avfallet och återanvända material när det är möjligt.

Omtyckta modeller

Varumärket har ett stort utbud av modeller och bland spotlights så uppskattas framförallt serien Tyson som även finns som golvlampa, vägglampa, bordslampa och taklampa. En av dess modeller för väggen erbjuder även ett USB-uttag för laddning av din mobiltelefon. Deras tidlösa utomhusbelysning i serien Boo är designade av Thomas Sandell och är en armatur där organisk form möter svenskt hantverk. Du hittar den både som vägglampa och pollare.

Sammantaget är Belid ett välrenommerat och innovativt belysningsföretag som är känt för sina högkvalitativa produkter och engagemang för hållbarhet. Och hos oss hittar du uppemot 400 produkter från detta omtyckta varumärke.