• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Glöm inte tillbehören

Dolly taklampa grön

4 475 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Louise Hederström 2009 Med inspiration från en jordglob formgavs denna lampa i en härligt lekfull design. Kupan är i opalplast och ger ett vackert varmt sken. Fin i hemmets alla rum och passar lika bra i barnrummet som över köksbordet.

Detaljer

ArtikelnummerDOL36Pg
MaterialAkryl
FärgGrön
MåttHöjd: 46 cm Diameter: 36 cm
LjuskällaE27 18W (max 42W)
Ljuskälla ingår
Ja
Sladdlängd1,5 m

Bsweden

Bsweden grundades 1993 av Gunnel Svensson. Deras design bygger på högkvalitativt hantverk och deras lampor har många gånger blivit moderna klassiker. Deras design kan ses på bland annat Harrods i London, SAS Radison i Köpenhamn och i regeringsbyggnaden i Stockholm.


Belysningsprodukter

Bsweden erbjuder ett brett sortiment av olika lampor som passar olika rum och inredningsstilar. Deras produkter sträcker sig från golvlampor och bordslampor till taklampor och vägglampor.

Några av deras mest populära lampor inkluderar:

Manhattan

Manhattan har formen som ett dricksglas och namnet anspelar på drinken med samma namn. Sedan 1997 har Manhattan familjen vuxit och finns nu i flera olika varianter och storlekar. Lampan har en enkel exklusiv design och fin att hänga i grupp eller som singel.

Diffus

Diffus, designad av Kajsa Pettersson, är en takpendel i bockad aluminium som hålls samman av en läderknut och skapar ett fjäderlätt intryck. Diffus finns i flera färger och två storlekar. 

Olle bordslampa

Olle är en bordslampa gjord av två geometriska element i vitt glänsande opalglas; cylindern och konen. Genom ljuskällans placeringen är ljuset synligt i både skärmen och foten. Lampan finns i två olika storlekar och den mindra passar tack vare sin storlek fint i fönstret.

Kvalitet och Innovation

Bsweden strävar efter att leverera belysningsprodukter av högsta kvalitet. Genom att kombinera innovation och noggrann design skapar de lampor som inte bara lyser upp rummet utan även förhöjer inredningen.