• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna
UTE-2.png

Mousqueton portabel bordslampa iron red

1 827 kr
2 149 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Inga Sempé, 2023. Den bärbara lampan Mousqueton i Iron Red är en snygg och praktisk belysningslösning designad av det danska designmärket HAY. Det är en kompakt och bärbar lampa som kan användas i en mängd olika miljöer, från middagsbelysning i trädgården till läshörnan inomhus. En av de utmärkande egenskaperna hos Mousqueton-lampan är dess unika design, som inkluderar en karbinhake vilket gör att du kan hänga upp den i trädgrenar eller i taket i uterummet. Den moderna och multifunktionella lampan har ett laddningsbart batteri så att du enkelt och smidigt kan placera lampan på valfri plats. Tillverkad med en belagd stålskärm och en bas av zinklegering är den inte bara robust utan också vattentät, vilket gör att du kan känna dig trygg med att placera lampan i utomhusmiljöer. Lampan kommer i flera vackra färger.

Detaljer

ArtikelnummerAB819-C190
MaterialStål
FärgIron Red
MåttHöjd: 30,5 cm Diameter: 19,5 cm
LjuskällaIntegrerad LED 3W, 2550k, 157 lm
Ljuskälla ingår
Ja
ÖvrigtIP44

Fler färger

Hay

HAY grundades år 2002 av Mette Hay. Ambitionen var att skapa möbler och belysning som följde samtiden med ett öga för det moderna hemmet och för en förfinad industriproduktion. HAY samarbetar med några av de mest talangfulla, internationella formgivare som använder nya material och modern teknologi för att skapa möbler med stort värde för användaren. Inspiration hämtas bland annat från arkitekturen och från den dynamiska modevärlden. HAY´s fortsatta vision är att skapa enkel, funktionell och vacker design i samarbete med några av världens mest begåvade, nyfikna och modiga designers.

Populära modeller

En av alla populära och prisvärda lampor från HAY är kollektionen Matin med de plisserade skärmarna som för tankarna till 60-70 talet. Dessa hittar du i färgerna gul, klarröd, grön, gul, vit, lavender och oxidröd. Modellen finns både som takplafond, vägg-, bordslampor i olika storlekar. Från samma varumärke hittar du även den omtyckta och stilrena modellen Pao i opalglas och de magiska och färgglada färgbomberna Bonbon designade av Ana Kras. De handvävda lampskärmarna passar fint både på restaurangen, butiken, i det privata hemmet eller på hotellet.

Inredning från HAY

Som ett komplement till HAY´s belysningskollektion erbjuder vi på Norrmalms Elektriska även ett sortiment med accessoarer och textilier för det moderna hemmet. Hos oss hittar du förutom alla deras fantastiska lampor även mattor, ljusstakar, speglar och deras klassiska DLM bord. Förkortningen står för "Don´t leave me" då det nätta bordet är lätt att ta med sig med hjälp av handtaget som även är en rolig och modern detalj.