• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Dedicate S1 bordslampa kläm Brungrön

3 795 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Thomas Bentzen, 2023. Dedicate S1 bordslampa kläm brungrön är en modern version av den klassiska arkitektlampan, där design sömlöst möter funktionalitet. Lampan är noggrant konstruerad och erbjuder kvalitetsbelysning, ljusreglering och en automatisk avstängningsfunktion - samtidigt som den garanterar stabilitet genom sina flexibla armar. Tillgänglig i olika storlekar, tillgodoser Dedicate bordslampan olika belysningsbehov och designpreferenser, vilket ger en mångsidig belysning.

Detaljer

Artikelnummer14394
MaterialPulverlackerad aluminium
FärgBrungrön
MåttHöjd: 34,7 cm Diameter skärm: 10,5 cm
LjuskällaIntegrerad LED, 750 lm, 3000K, CRI>90
Ljuskälla ingår
Ja
ÖvrigtDimbar. Lampan kommer med en inbyggd 8-timmarstimer.

Fler färger

Muuto

Muuto är ett nordiskt företag som har hämtat sitt namn från det finska ordet "muutos" som betyder förändring eller nytt perspektiv och det är precis vad företaget Muuto strävar efter. Muuto är djupt rotade i den skandinaviska designtraditionen gällande estetik och funktionalitet men letar alltid efter det nya i både material och uttryck.


Varumärkesfilosofi

Muuto är ett framstående varumärke inom belysning och design som grundades 2006 i Danmark. De är kända för att erbjuda innovativa och moderna belysningslösningar som förkroppsligar den tidlösa skandinaviska designen. De strävar efter att skapa produkter som utmanar det konventionella och ger en ny tolkning av skandinavisk design. De samarbetar med talangfulla formgivare för att skapa funktionella och estetiskt tilltalande lampor.

Muutos mest populära lampor

E27 Pendellampa

En ikonisk taklampa som utstrålar enkelhet och elegans. E27 Pendellampa är känd för sin rena design och användning av en stor glödlampa, vilket ger ett starkt visuellt intryck.

Ambit Pendellampa

Ambit Pendellampa är skapad med fokus på geometri och enkelhet. Den har en distinkt och stilren form som passar perfekt över matbord eller i vardagsrummet. Finns även som vägglampa.

Unfold Pendellampa

Unfold Pendellampa är tillverkad av mjuk silikon, vilket ger den en unik karaktär och möjlighet att anpassa sig till olika miljöer. Dess flexibilitet och färgglada utbud har gjort den till en favorit bland designentusiaster.


Sammanfattning

Muuto har etablerat sig som ett av de ledande varumärkena inom belysningsdesign. Deras fokus på att kombinera funktionalitet med innovativ formgivning har gjort deras lampor till eftertraktade objekt för både heminredning och professionella miljöer.