• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Material vägglampa mörkgrå betong/svart

3 795 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Noergaard & Kechayas. New Works serie Material hyllar den enkla formen. Tack vare de många materialvalen är det ändå en lampa som kan finna sin plats i många hem. Vägglampans huvud är ställbart. I serien finns även tak- och bordslampor.

Detaljer

Artikelnummer20157
MaterialMetall, marmor
FärgMörkgrå betong, svart
MåttHöjd: 23 cm Diameter: 13 cm Djup: 18,5 cm
LjuskällaE14 11W
Ljuskälla ingår
Nej
Sladdlängd2,5 m

Fler färger

Material vägglampa ek/svart
New Works

Material vägglampa ek/svart

4 095 kr
Material vägglampa gult stål/svart
Material vägglampa kork/svart
Material vägglampa ljusgrå betong/svart
Material vägglampa mixad kork/svart
Material vägglampa rostfritt stål/svart
Material vägglampa rökt ek/svart
Material vägglampa svart marmor/svart
Material vägglampa vit marmor/svart
Material vägglampa vitt opalglas/svart

New Works

New Works är ett danskt ljus- och möbeldesignföretag som grundades 2015. Företaget är baserat i Köpenhamn, Danmark, och är känt för sin minimalistiska och samtida design som är både funktionell och estetiskt tilltalande.Unik ljusdesign

New Works belysningsdesign kännetecknas av deras rena linjer, geometriska former och användning av naturliga material som marmor, mässing och glas. Armaturerna speglar varumärkets minimalistiska och funktionella designfilosofi, med fokus på kvalitetsmaterial och hantverk. Deras kollektion inkluderar taklampor, bordslampor, golvlampor och vägglampor, alla med sin unika design som visar upp skönheten i de använda materialen.

Erkända formgivare

Utöver sitt eget designteam samarbetar New Works med en mångfald av internationella designers och arkitekter för att skapa innovativa produkter som förenar skandinaviska design traditioner med modern estetik. Några av de framstående designers som har arbetat med New Works inkluderar Arde Design Studio, Knut Bendik Humlevik och Kasper Rønn.

Favoriter från New Work

Det danska varumärket har levererat en rad populära lampor, bland annat den geometriskt och skulpturalt vackra Kizu med en cylinderformad fot som finns olika sorters marmor. Serien Margin är mycket omtyckt med dess moderna tolkning av en klassisk armatur. En annan tilltalande lampa är den pappersliknande pendeln Tense som för tankarna till ett svävande moln. En modern konstruktion som representerar ett material som både är hållbart, mjukt och 100 % återvinningsbart.

Sammantaget är New Works ett designföretag som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa och väldesignade belysningsprodukter som behagar dem som uppskattar minimalistisk och samtida estetik. Välkommen in att hitta just din favorit.