• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Oi Soi Oi

Oi Soi Oi är ett danskt företag som designar sober belysning och som är helt handgjorda i små verkstäder i Vietnam. Företaget grundades 2007 av Britt Goodall och Christina Thorbøll med huvudkontoret placerat i Köpenhamn.


Asiatisk tradition möter dansk design

Oi Soi Ois design är inspirerad av en kombination av traditionella asiatiska lyktor och danska designprinciper. Resultatet är en samling belysningsarmaturer som är både moderna och tidlösa, med rena linjer och minimalistisk estetik. Grundaren Britt Goodall har bott i vietnamesiska Hanoi i över 20 år där hon säkerställer en hög kvalitet och ser till att produktionen genomförs på ett ansvarsfullt sätt. Oi Soi Ois lampor är inspirerade av traditionella asiatiska lyktor och danska designprinciper. Varje armatur är handgjord av skickliga hantverkare och företaget arbetar nära sina hantverkare för att säkerställa att varje del är tillverkad enligt högsta kvalitetsstandard.

Elegant minimalism på ett hållbart sätt

Oi Soi Ois belysningsarmaturer kännetecknas av sin minimalistiska och eleganta design. De är lämpliga för både privata hem och kommersiella miljöer och kan anpassas för att passa specifika designkrav. Lamporna är tillverkade av hållbara material som silke, siden och bomull. Sammantaget är Oi Soi Oi känt för sitt engagemang för hållbarhet, kvalitetshantverk och sin unika estetiska design.

Storsäljare hos oss

En omåttligt populär modell hos oss är lampskärmen Indochina Ufo, som fått namnet efter sin form liknande ett flygande tefat. Det är en oerhört vacker lampa i tjockt siden med dekorativa bomullsband som ger ett mjukt och fint sken. Indochina serien kombinerar det bästa från två världar med den rena, enkla skandinaviska stilen och den exotiska stilen från Asien. En handgjord, unik lampa med personlighet som sätter prägel på ett helt rum.


Utöver sina ordinarie armaturer erbjuder Oi Soi Oi även skräddarsydda belysningslösningar för kunder som har specifika designkrav.


Sammantaget är Oi Soi Oi ett företag som är engagerade i hållbarhet, kvalitetshantverk och unik design. Deras lampor är ett perfekt exempel på hur traditionell hantverksteknik och modern design kan kombineras för att skapa vackra och funktionella produkter.