• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Glöm inte tillbehören

Tell skärm, vit strukturlack
Örsjö Belysning

Tell skärm, vit strukturlack

2 621 kr
3 084 kr
Tell skärm, svart strukturlack
Örsjö Belysning

Tell skärm, svart strukturlack

2 621 kr
3 084 kr
Tell skärm, rå koppar
Örsjö Belysning

Tell skärm, rå koppar

2 794 kr
3 288 kr
Tell skärm, rå mässing
Örsjö Belysning

Tell skärm, rå mässing

3 005 kr
3 535 kr

Tell taklampa svart strukturlack, svart textilkabel

7 671 kr
9 025 kr

Beställningsvara, leveranstid 10-12 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Addi. Tell har ett starkt grafisk uttryck som blandar klassiska och moderna former. Genom att kombinera en kraftfull ljuskälla med en extern justerbar skärm kan man skapa både direkt och indirekt ljus som går att justera och anpassa efter behov. En till synes traditionell armatur med Örsjös strikta formspråk och ärliga materialval med modern teknik och en lekfull twist.

Detaljer

Artikelnummer35077-15-000
MaterialMetall
FärgSvart
MåttHöjd: 23 cm (ink. skärm) Längd: 140 cm
Ljuskälla19W T8 LED Lysrör 120cm G13-sockel 3100lm
Ljuskälla ingår
Ja
Sladdlängd2 m textilkabel med DCL-kontakt
ÖvrigtDimbar, lampskärm säljes separat

Fler färger

Örsjö Belysning

Örsjö Belysning är ett svenskt belysningsföretag som har funnits i över 70 år. Företaget grundades 1948 i den lilla byn Örsjö i Småland, Sverige, och har sedan dess vuxit till att bli ett välkänt och respekterat namn inom belysningsbranschen.


Belysning för alla tillfällen

Örsjö Belysning producerar ett brett sortiment av belysningsprodukter för både bostäder och kommersiellt bruk. Företagets produktportfölj inkluderar taklampor, golvlampor, bordslampor, vägglampor och utomhusbelysning. Deras armaturer är kända för sina högkvalitativa material, eleganta design och känsla för detaljer.

Favoriter från Örsjö Belysning

Deras mest kända modeller är serien Kvist och Star av arkitekten Jonas Bohlin. Belysningen, som är minimalistisk och stilren, har ändå en iögonfallande design. Skenan Star med tre eller sex ljuskällor, är en omtyckt belysning i bland annat köket och kan placeras både horisontellt och vertikalt. Serien PJ som står för utseendet av den typiska industrilampan finns i en mängd olika utföranden. De passar fint som taklampor över köksön, som sänglampa på hotellet eller på skrivbordet på kontoret. En riktig klassiker! Bland de nyare modellerna hittar du den sofistikerande och Plissé White Edition och Tell som på ett innovativt sätt skapar på direkt och indirekt ljus. För utomhusbruk är vägglampan Tratten väldigt omtyckt. En lampa som även passar utmärkt i badrummet, sovrummet eller hallen. Den, liksom med många av deras armaturer, kommer den med åren att ändras och få en snygg patina.

Innovativa och prisbelönta

Företaget har ett nära samarbete med ledande designers och arkitekter för att utveckla nya och innovativa belysningslösningar. Örsjö Belysning har vunnit ett flertal priser för sina produkter, bland annat det prestigefyllda Red Dot Design Award och German Design Award. Och lampan Plissé White Edition blev utsedd till “Årets belysning” 2022 av tidningen Residence.

Hållbart miljötänk

Örsjö Belysning är engagerad i hållbarhet och miljöansvar. Företaget använder miljövänliga material och produktionsmetoder när det är möjligt. Örsjö Belysning är också medlem i Svenska Belysningsbranschens Riksförbund, som främjar hållbar belysning.


Sammantaget är Örsjö Belysning ett väletablerat och välrenommerat svenskt belysningsföretag som erbjuder högkvalitativa belysningslösningar för en mängd olika applikationer.