• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Glöm inte tillbehören

GU10 2.6W (=35W) 230lm Warm Glow

Aqua spotlight Singel vit

1 810 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Aqua singel är en fristående spotlight - i samma serie finns tre olika valmöjligheter vilket gör det lätt att skapa en spännande ljussättning i badrummet. Aqua fungerar lika bra att montera på väggen som i taket. Eftersom den är IP44-klassad som är den lämplig för användning i badrum zon 2 och 3.

Detaljer

ArtikelnummerAS1393001
MaterialMetall, aluminium
FärgMatt vit
MåttHöjd: 13,2 cm Diameter: 6,2 cm
LjuskällaGU10 6W
Ljuskälla ingår
Nej
ÖvrigtIP44, direkt installation

Fler färger

Astro

Astro Lighting är ett framstående brittiskt företag som har erövrat belysningsvärlden med sin enastående design och högkvalitativa produkter. Med en dedikation till både form och funktion har företaget skapat en imponerande kollektion av belysningslösningar som ger rum en unik karaktär.Bakgrund och Värderingar

Grundat i Storbritannien, representerar Astro Lighting ett fokus på att skapa estetiskt tilltalande och funktionella belysningsarmaturer. Företaget värdesätter kvalitet, hållbarhet och tidlös design som överlevt tre decennier och fortsätter att vara en pionjär inom branschen. Företaget har idag ett av Europas största utbud av IP44- och IP65-certifierad belysning.

Mest Populära Serier

Astro Lighting har introducerat flera populära serier på marknaden, inklusive:

Ascoli

Ascoli är en nätt och diskret serie spotlights. Dess rena linjer och mångsidighet gör att den passar perfekt in i både moderna och traditionella inredningar. Ascoli ger en mjuk och inbjudande belysning som sätter atmosfären i varje rum.

Aqua

Aqua-serien är gör det lätt att skapa en spännande ljussättning i badrummet. Aquas spotlights fungerar lika bra att montera på väggen som i taket. Eftersom den är IP44-klassad som är den lämplig för användning i badrum zon 2 och 3.

Mashiko

Mashiko-serien är en uttrycksfull tolkning av japansk minimalism. Dess rena och enkla linjer skapar en lugn och fridfull atmosfär i rummet. Mashiko-lamporna är IP44-klassade och tillgängliga i olika utföranden och storlekar, vilket gör dem till mångsidiga val för olika typer av rum och inredningsstilar.

Design och Innovation

Astro Lighting strävar efter att ständigt vara i framkant när det gäller design och innovation. Företagets skapelser är resultatet av noggrann forskning och utveckling, där varje detalj är genomtänkt för att skapa en perfekt belysningslösning. Deras produkter är utformade med en önskan att förbättra både estetiken och funktionaliteten i varje rum.

Hållbarhet och Kvalitet

En viktig del av Astro Lightings filosofi är att skapa produkter som är hållbara och av högsta kvalitet. Företaget använder noggrant utvalda material och tillverkningsprocesser för att säkerställa att varje produkt är både robust och långvarig. Denna fokus på kvalitet gör att Astro Lighting sticker ut som en pålitlig aktör inom belysningsindustrin.

Sammanfattning

Astro Lighting har gjort sig känt som ett brittiskt belysningsföretag som kombinerar skönhet och funktionalitet på ett enastående sätt. Deras mest populära serier, inklusive Ascoli, Aqua och Mashiko, visar på företagets förmåga att skapa lösningar som förbättrar rummets atmosfär. Med en stark dedikation till design, innovation, hållbarhet och kvalitet har Astro Lighting säkrat sin plats som en betydande aktör inom belysningsvärlden.