• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Mary lamm lampa

999 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Superfin lampa till barnrummet! Traditionellt tillverkad och handmålad med giftfri färg från HEICO-fabriken i Tyskland (nu Egmont Toys). Förgyller barnrummet på ett klassiskt och tidlöst vis och ger ett mjukt och behagligt ljus i rummet som hjälper de små att somna gott på kvällen. Upplyst eller inte - det lilla rådjuret är alltid ett trevligt och dekorativt objekt i barnrummet.

Detaljer

ArtikelnummerEG360025
MaterialPVC
FärgVit
Mått27 x 15 x 28 cm
LjuskällaIntegrerad LED 1,5W
Ljuskälla ingår
Ja

Egmont Toys

Egmont Toys är en välkänd belgisk leksaksdesigner och tillverkare sedan 1994. Egmont erbjuder ett stort sortiment av produkter i naturliga material. Allt från träleksaker till leksaker i metall, flätverk, textil, mjuka leksaker samt barnrumsbelysning för barn från 0 till 10 år från den kända HEICO-fabriken.
Egmonts mål är att erbjuda originella och handgjorda egna skapelser av enastående kvalitet till rimliga priser genom ett nätverk av specialiserade butiker och webbutiker som drivs av människor som delar med sig av en passion för barn och leksaker. Lekvärde och leksakens pedagogiska karaktär är en viktig aspekt i utvecklingen av Egmonts leksaker.
Att stimulera och bygga ett barns karaktär och samtidigt ge hen en rolig lekupplevelse är Egmonts stora mål.