• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Bordslampor inomhus

Vi har ett brett utbud av bordslampor från några av världens främsta formgivare. Vi erbjuder många modeller i olika färger, storlekar och prisklasser. Allt för att du ska kunna hitta just din favorit. Oavsett variant eller tappning har de allt som oftast en sak gemensam – flexibilitet.Belysning för både stämning och funktion

Det första man bör tänka över är vad bordslampan är tänkt att användas till? Är den tänkt som kompletterande belysning, stämningsskapande eller kanske allmänbelysning? Det är viktigt att lampan ger dig den belysning du är ute efter. Ska du använda din bordslampa när du jobbar eller till fredagsmyset? Prioritet ett är att tänka efter vilka behov du vill att den ska uppfylla. Ska den användas i jobbsyfte bör du fokusera på dess funktionalitet och ljusmöjligheter. Ska du däremot använda lampan till fredagsmyset kan du inrikta dig mer på de dekorativa bordslamporna och sätta in en ljuskälla med ett lumen-värde på cirka 70-150 (väldigt svagt ljusflöde) och cirka 2100-2500 Kelvin (varmgult sken). Detta kan jämföras med ett stearinljus som har ligger på cirka 1700 Kelvin och ger ett nästan rödgult sken. Denna typen av ljus skapar en väldigt diffus ljuspunkt, som egentligen inte lyser upp så mycket utan mer skapar stämning i rummet.

Prisvärda kvalitetslampor och designklassiker

Vi erbjuder bland annat många populära designklassiker som &Tradition´s Flowerpot, Louis Poulsen´s PH-serie, AJ och Panthella. Från Flos hittar du bland annat den iögonfallande Snoopy, Gatto och Taccia. Även Cesta från Santa & Cole tilltalar många designintresserade. I det billigare segmentet av bordslampor hittar du många fina alternativ från Nordlux, Ferm Living, Globen Lighting och By Rydéns. Hos oss på Norrmalms Elektriska hittar du även en mängd uppladdningsbara, även kallade portabla lampor.

Mängder av olika material och färger

Vare sig du planerar att höja mysfaktorn med en ny sovrumslampa eller om fönsterkarmen i vardagsrummet behöver ett lyft så hittar du allt du behöver hos oss. För att våra snygga bordslampor ska passa in i just ditt hem erbjuder vi mängder av olika utföranden av material och färg. Du väljer mellan material som mässing, koppar, betong, stål och marmor. Bland den breda färgskalan finner du även allt från neutrala färger som vit, svart och grå såväl som mer utmärkande och kontrasterande toner i blå, röd, grön och rosa. Om du som många andra tycker om ett mjukt, varmt sken från din skrivbordslampa bör du inte heller missa våra varianter i opalglas! Välkommen in att inspireras!

1 534 produkter

Du har sett 24 av 1534 produkter