• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Bow golvlampa bronze

7 995 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Med inspiration från den eleganta formen på en båge förvandlar Bow-lamporna konstfullt LED-ljus till slående skulptural detalj i hemmet. Formad som strängen av en klassisk båge, ger det självlysande akrylröret en mild och konstnärlig touch till lampan.
Dessa innovativa lampor har inte den skarphet som vanligtvis förknippas med neon, utan utstrålar en varmare mer inbjudande glöd, för en mysig och behaglig atmosfär. Alla metallkomponenter är elegant pläterade i brons.

Detaljer

Artikelnummer233013
MaterialBrons, akryl
FärgBrons, vit
MåttHöjd: 100 cm Bredd: 14 cm Djup: 22 cm
LjuskällaIntegrerad LED 25W, 2400K
Ljuskälla ingår
Ja
Sladdlängd2 m

101 Copenhagen

101 Copenhagen är ett framstående danskt företag som specialiserat sig på design och tillverkning av unika och högkvalitativa belysningslösningar. Företaget grundades med visionen att skapa ikoniska och funktionella lampor som kan berika både inomhus- och utomhusmiljöer.


Kreativ design och hantverk

101 Copenhagens framgångar kan tillskrivas deras fokus på kreativ design och noggrant hantverk. Företagets produkter kännetecknas av en harmonisk kombination av skandinavisk minimalism och djärva, konstnärliga inslag. Varje lampa är skapad med stor uppmärksamhet på detaljer och val av material.

Populära lampor från 101 Copenhagen

Lampserien Drop är en av 101 Copenhagens mest ikoniska skapelser. Lamporna är inspirerade av vattendroppar och har en organisk form. De är gjorda av glas och finns i olika färger och storlekar, vilket ger användarna möjlighet att välja den som bäst kompletterar deras inredning.

Clam-lampan är ett utmärkt exempel på 101 Copenhagens experimentella och innovativa design. Dess unika form liknar en mussla och skapar en atmosfär av naturlig elegans. Lampan finns i olika utföranden och ger en subtil men iögonfallande belysning.

AD-lampan är en visuell fest för tittaren. Dess konstellation av cirkulära skärmar och diffusorer skapar en spännande ljuseffekt och ger ett modernt uttryck. Lampan passar perfekt som ett statement i ett modernt hem.

Innovativ teknik och hållbarhet

Förutom sin imponerande design fokuserar 101 Copenhagen också på innovativ teknik och hållbarhet. strävar efter att integrera energieffektiva ljuskällor och material i sina produkter för att minska deras påverkan på miljön.


Sammanfattning

101 Copenhagen har etablerat sig som en viktig aktör inom belysningsbranschen genom sin innovativa design, noggranna hantverk och engagemang för hållbarhet. Deras populära lampor som Drop Lamp Series, Clam Lamp och Orbit Lamp har blivit ikoniska i hem och kommersiella miljöer runt om i världen. Med en övertygelse om att belysning är en viktig del av inredningsdesign strävar 101 Copenhagen ständigt efter att skapa unika och minnesvärda ljusupplevelser för sina kunder.