• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Skensystem inomhus

Ett skensystem med spotlights är den ultimata lösningen i miljöer där du vill ha justerbar belysning som exempelvis i en restaurang, på kontoret, i ett skyltfönster, på ett museum eller hemma i vardagsrummet. Ett skensystem med LED-belysning är inte bara dekorativt, det är både energismart, kostnadseffektivt och funktionellt.En skena med spotlights passar lika fint ovanför köksön eller matbordet som på kontoret eller i sovrummet. Med spottar på skena kan du variera ljussättningen efter behov och belysa specifika detaljer i inredningen som exempelvis en vägg med tavlor. En spotlightskena är dessutom enkel att installera och erbjuder mer flexibilitet än infällda spottar eller downlights som ofta kräver större ingrepp i taket.

En spotskena är ett utmärkt alternativ både till en stor taklampa och till att bygga in spotlights i taket. En spotlight på skena är flyttbar och i de flesta fall kan varje individuell lampa dras, vinklas och vridas åt valfritt håll för att belysa olika delar av rummet. Därtill är många av dessa armaturer dimbara vilket ger ytterligare variationsmöjligheter. Om du satsar på en takskena från ett skensystem i 3-fas kan du även bygga på med ytterligare kontaktskenor och komplettera ditt skensystem med fler lampor, LED-spottar eller pendelarmaturer när helst du vill eller behöver.

Här finner du skensystem som fungerar såväl med moderna LED-lampor som klassiska halogenspotlights. Vi erbjuder spotlightskenor i svart och vitt med matchande stilrena armaturer i vitt, svart och mässing i olika modeller. Du hittar även adaptrar, skenskarvar, matningsdelar, kopplingar med nätanslutning och ändavslut. 

Hos oss på Norrmalms Elektriska hittar du skensystem av hög klass från varumärken som svenska och prisvärda Belid och innovativa Ateljé Lyktan.

Välkommen in att inspireras och handla i vår lampbutik på St Eriksgatan i Stockholm eller beställ hos oss här online.