• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Milford Mini taklampa svart

429 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Milford Mini är en dekorativ serie där det opalvita munblåsta glaset skapar ett mjukt och nästan plisserat utseende. Designen är enkel och modern med en blandning av opalglas och svart metall. Kombinationen av de organiska formerna och den räfflade ytan skapar elegans och låter ett mjukt ljus sprida sig i hela rummet.

Detaljer

Artikelnummer2412613003
MaterialGlas, metall
FärgSvart, opalvit
MåttHöjd: 19,3 cm Diameter skärm: 15 cm
LjuskällaE27 max 40W
Ljuskälla ingår
Nej
Sladdlängd2 m

Nordlux

Nordlux är ett norskt varumärke som utmärker sig genom sin högkvalitativa och tidlösa design, men till attraktiva priser. Med fokus på stil och elegans erbjuder varumärket en omfattande kollektion av belysningsprodukter som passar perfekt i olika inredningsstilar.


Innovativ teknologi och miljömedvetenhet

Nordlux strävar efter att integrera innovativ teknologi i sina produkter för att skapa en förstklassig belysningsupplevelse. Samtidigt är varumärket engagerat i miljömedvetenhet och använder sig av hållbara material och energieffektiva lösningar för att minska sin påverkan på miljön.

Brett sortiment för alla behov

Med ett brett sortiment av belysningsprodukter kan Nordlux tillfredsställa olika behov och preferenser. Oavsett om det är belysning för hemmet, arbetsplatsen, offentliga eller utomhusmiljöer erbjuder varumärket många alternativ som kombinerar funktionalitet och stil.

Skapar atmosfär och förhöjer rummets karaktär

Nordluxs produkter är utformade för att skapa en behaglig atmosfär och förhöja rummets karaktär. Genom att använda sig av olika ljusstyrkor, färgtemperaturer och designelement kan varumärket skapa en inspirerande och trivsam miljö i vilket rum som helst.

Kundfokus och professionell service

Nordlux värdesätter sina kunder och strävar efter att erbjuda en professionell och engagerad service. Med fokus på kundens behov och önskemål är varumärket dedikerat till att leverera högkvalitativa produkter och skapa långvariga relationer med sina kunder.