• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Aneta Lighting

Aneta Lighting är ett svenskt belysningsvarumärke som har etablerat sig som en symbol för hög kvalitet, innovativ design och funktionell belysning. Sedan företagets grundande har Aneta Lighting kontinuerligt levererat belysningslösningar av högsta standard till både hem och offentliga miljöer.


Historia

Aneta Lighting grundades i Sverige med målet att erbjuda belysningsprodukter av exceptionell kvalitet och design. Sedan dess har företaget vuxit och utvecklats till ett erkänt varumärke inom branschen. Med en kombination av skandinavisk estetik och modern teknik har Aneta Lighting fortsatt att imponera på marknaden.


Sortiment

Aneta Lightings sortiment hos oss omfattar ett urval av lampor för olika ändamål och stilar. Oavsett om det är belysning för vardagsrummet, köket, sovrummet eller offentliga utrymmen, erbjuder Aneta Lighting produkter som kombinerar funktion och form på ett elegant sätt.

Populära lampor

Här är tre av Aneta Lightings mest populära lampor:

Burma taklampa: En taklampa i naturfärgad rottining med en mjuk formning som passar i många olika hemmijöer.

Rille: En stilren serie som utstrålar elegans och harmoni. Med sina rena linjer och mjuka ljus ger den ett behagligt sken och bidrar till en avslappnad atmosfär i rummet. Hos oss hittar du den både som taklampa/plafond och bordslampa.

Ester lampfot: En bordslampa med en klassisk, nätt och stilren design som passar in i de flesta hem. Ester har en bottenplatta som står på tre kulformade tassar, vilket skapar ett elegant och luftigt intryck.

Aneta Lighting fortsätter att vara en ledande aktör inom belysningsbranschen tack vare sitt engagemang för kvalitet, design och innovation. Med sina välrenommerade produkter och sitt starka fokus på kundnöjdhet fortsätter Aneta Lighting att lysa upp både svenska hem och internationella marknader.