• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Gärsnäs

Gärsnäs är ett svenskt belysningsföretag som specialiserat sig på att designa och producera högkvalitativa lampor och möbler för hem, kontor och offentliga utrymmen. Företaget grundades 1893 och har en lång tradition av att skapa funktionella, estetiskt tilltalande produkter som är både innovativa och miljövänliga.Högkvalitativ och tidlös design

Gärsnäs belysningsprodukter är kända för sin eleganta, minimalistiska design och användning av högkvalitativa material som glas, metall och trä. Företagets designers arbetar i nära samarbete med skickliga hantverkare för att skapa armaturer som är både visuellt tilltalande och tekniskt avancerade. Många av företagets produkter har vunnit priser för sin innovativa design och funktionalitet.

Stor vikt på hållbarhet

Gärsnäs lägger stor vikt vid hållbarhet och miljöansvar. Företaget använder miljövänliga material och produktionsmetoder när det är möjligt och har genomfört ett antal åtgärder för att minska sitt koldioxidavtryck. Gärsnäs samarbetar även med andra företag och organisationer för att främja hållbara metoder i hela branschen.

Kända svenska designers

Gärsnäs har samarbetat med många kända designers genom åren, bland annat Claesson Koivisto Rune, Mats Theselius och Front Design. Dessa partnerskap har resulterat i ett brett utbud av belysningsprodukter som visar upp designernas unika stilar och perspektiv.

Pia-lampan från Gärsnäs

Gärsnäs fokuserar mest på möbler, men deras lampserie Pia skjuter högt i popularitet i de svenska designhemmen. Även en väldigt omtyckt lampa i offentliga utrymmen. Den designades redan på 40-talet av Tore Ahlsén, men togs upp i produktion av Gärsnäs 1975. Då var det den större taklampan som var först ut. Under åren har det även tillkommit en mindre pendel, en golvlampa under namnet Napoleon vid nilen och nu senast en taklampan Pia Mandarin.

Förutom att tillverka armaturer erbjuder Gärsnäs även en rad belysningslösningar som kan skräddarsys för att passa varje kunds unika behov. Detta inkluderar att ge råd om ljusdesign, att välja rätt typ av belysning för ett visst utrymme samt att installera och underhålla belysningssystem.

Sammantaget är Gärsnäs ett företag som värdesätter hantverk, hållbarhet, innovation och är dedikerade till att skapa belysningsprodukter som förhöjer skönheten och funktionaliteten i alla utrymmen.

5 produkter

Napoleon vid Nilen golvlampa
Gärsnäs

Napoleon vid Nilen golvlampa

21 340 kr
Pia mandarin taklampa
Gärsnäs

Pia mandarin taklampa

9 600 kr
Pia Ø50 taklampa
Gärsnäs

Pia Ø50 taklampa

8 055 kr
Pia Ø70 Plafond
Gärsnäs

Pia Ø70 Plafond

7 115 kr
Pia Ø80 taklampa
Gärsnäs

Pia Ø80 taklampa

12 725 kr

Du har sett 5 av 5 produkter