• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

KARE Design

Kare Design är ett framstående inredningsföretag som har gjort sig känt för sina unika och stilfulla belysningsprodukter. Med en imponerande samling lampor, har företaget skapat en stark närvaro inom heminredningsindustrin. Företaget erbjuder en mängd möbler och accessoarer som speglar deras kreativa och eklektiska stil.Innovativ Belysning

Kare Designs belysningskollektion är känd för sin innovation och mångsidighet. Deras vision att skapa unika och inspirerande belysning som ger varje hem en personlig touch. Företaget har en bred portfölj av möbler och accessoarer som speglar deras kreativa och eklektiska stil. Varje lampa är noggrant utformad för att erbjuda både funktion och estetik. Företagets designers experimenterar med material, former och färger för att skapa belysningslösningar som sticker ut i mängden.


Populära Feather Palm

Hos oss på Norrmalms Elektriska hittar du lampserien Feather Palm från Kare Design. Det är en förtrollande kollektion som införlivar naturens skönhet i varje detalj. Inspirerad av palmer och deras majestätiska fjädrar, skapar denna serie en känsla av exotisk elegans och lugnande harmoni.

Varje lampa i serien är skapad med enastående hantverk och noggrannhet. De gyllene grenarna och fjädrarna är utformade för att spegla den naturliga rörelsen och skönheten hos palmer. Materialvalet är av högsta kvalitet och ger lamporna en genuin känsla av autenticitet och lyx.

Feather Palm-serien erbjuder en mångfald av modeller och storlekar, vilket gör det möjligt att hitta den perfekta lampan för varje rum och stil. Oavsett om det är som en golvlampa som skapar dramatik och fokuserat ljus eller som en bordslampa som sprider en varm och inbjudande atmosfär, kommer Feather Palm att vara en ständig källa till inspiration och förtjusning.

Denna serie är inte bara en samling lampor, den är en konstnärlig gestaltning av naturens underverk. Varje Feather Palm-lampa blir en integrerad del av ditt hem, sprider ljus och skönhet på ett sätt som är både unikt och minnesvärt. Kare Design har skapat en serie som inte bara belyser ditt hem, utan också berikar din själ med dess enastående skönhet.

Sammanfattning

Kare Design har etablerat sig som ett ledande inredningsföretag med en passion för innovativ belysning. Deras sortiment av lampor erbjuder något för alla smaker och stilar, från moderna till klassiska. Med unika designer och noggrann hantverk har Kare Design lyckats erövra hjärtan hos inredningsentusiaster världen över.

8 produkter

Feather Palm bordslampa grön
KARE Design

Feather Palm bordslampa grön

3 190 kr
Feather Palm bordslampa rosa
KARE Design

Feather Palm bordslampa rosa

3 190 kr
Feather Palm bordslampa vit
KARE Design

Feather Palm bordslampa vit

3 190 kr
Feather Palm golvlampa grön
KARE Design

Feather Palm golvlampa grön

4 549 kr
Feather Palm golvlampa rosa
KARE Design

Feather Palm golvlampa rosa

4 549 kr
Feather Palm golvlampa roströd
KARE Design

Feather Palm golvlampa roströd

4 549 kr
Feather Palm golvlampa vit
KARE Design

Feather Palm golvlampa vit

4 549 kr

Du har sett 8 av 8 produkter