• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Feather Palm bordslampa grön

3 190 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Denna bordslampa är speciellt framtagen för de som bär romantik och drömmar i sina hjärtan. Lampskärmen är tillverkad av äkta strutsfjädrar och rör sig mjukt runt glödlampan, skapande en lekfull dans mellan ljuset och fjädrarna. Kanske kan du till och med skymta en palm i designen av denna fjäderlampa, vilket kan ge dig en känsla av att vara på semester.

Denna pärla, tillverkad av mässingpläterat stål och äkta strutsfjädrar, kommer definitivt att bli ett elegant tillskott till din inredning. Oavsett om den placeras bredvid din soffa eller på ditt nattduksbord, kommer denna gyllene bordslampa att lysa upp ditt utrymme och skapa en trendig fjäderlook.

Detaljer

Artikelnummer53746
MaterialStrutsfjädrar, stål
FärgGrön, mässing
MåttHöjd: 60 cm Diameter: 50 cm
LjuskällaE27 35W
Ljuskälla ingår
Nej
Sladdlängd1,5 m

Fler färger

KARE Design

Kare Design är ett framstående inredningsföretag som har gjort sig känt för sina unika och stilfulla belysningsprodukter. Med en imponerande samling lampor, har företaget skapat en stark närvaro inom heminredningsindustrin. Företaget erbjuder en mängd möbler och accessoarer som speglar deras kreativa och eklektiska stil.Innovativ Belysning

Kare Designs belysningskollektion är känd för sin innovation och mångsidighet. Deras vision att skapa unika och inspirerande belysning som ger varje hem en personlig touch. Företaget har en bred portfölj av möbler och accessoarer som speglar deras kreativa och eklektiska stil. Varje lampa är noggrant utformad för att erbjuda både funktion och estetik. Företagets designers experimenterar med material, former och färger för att skapa belysningslösningar som sticker ut i mängden.


Populära Feather Palm

Hos oss på Norrmalms Elektriska hittar du lampserien Feather Palm från Kare Design. Det är en förtrollande kollektion som införlivar naturens skönhet i varje detalj. Inspirerad av palmer och deras majestätiska fjädrar, skapar denna serie en känsla av exotisk elegans och lugnande harmoni.

Varje lampa i serien är skapad med enastående hantverk och noggrannhet. De gyllene grenarna och fjädrarna är utformade för att spegla den naturliga rörelsen och skönheten hos palmer. Materialvalet är av högsta kvalitet och ger lamporna en genuin känsla av autenticitet och lyx.

Feather Palm-serien erbjuder en mångfald av modeller och storlekar, vilket gör det möjligt att hitta den perfekta lampan för varje rum och stil. Oavsett om det är som en golvlampa som skapar dramatik och fokuserat ljus eller som en bordslampa som sprider en varm och inbjudande atmosfär, kommer Feather Palm att vara en ständig källa till inspiration och förtjusning.

Denna serie är inte bara en samling lampor, den är en konstnärlig gestaltning av naturens underverk. Varje Feather Palm-lampa blir en integrerad del av ditt hem, sprider ljus och skönhet på ett sätt som är både unikt och minnesvärt. Kare Design har skapat en serie som inte bara belyser ditt hem, utan också berikar din själ med dess enastående skönhet.

Sammanfattning

Kare Design har etablerat sig som ett ledande inredningsföretag med en passion för innovativ belysning. Deras sortiment av lampor erbjuder något för alla smaker och stilar, från moderna till klassiska. Med unika designer och noggrann hantverk har Kare Design lyckats erövra hjärtan hos inredningsentusiaster världen över.