• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna
UTE-2.png

Karl-Johan Portable bordslampa Cold Black

1 395 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Signe Hytte 2023. Karl-Johan Portable är en liten och lätt version av originaldesignen, där det mjuka formspråket som kännetecknar lampan görs extra robust. Det gör det möjligt att ta lampan ut i naturen, på terrassen från de första tidiga vårkvällarna och för kvällsbad på stranden en varm sommardag. Materialet är särskilt motståndskraftigt mot stötar och avvisar regn, dagg, sand och jord.
Genom att vrida den övre delen av lampan tänds ljuset enkelt och sprider sig mjukt över sin omgivning. Ljusstyrkan kan justeras i tre nivåer med en lätt beröring under lampans fot. Karl-Johan Portable laddas med en medföljande magnetkabel och kan lysa i upp till 22 timmar."

Detaljer

Artikelnummer22011
MaterialABS, polyeten
FärgSvart
MåttHöjd: 18 cm Diameter: 16 cm
LjuskällaIntegrerad LED, 0.75W, 2700K, 160 lm, CRI>90
Ljuskälla ingår
Ja
Sladdlängd1,5 m magnetisk laddningskabel
ÖvrigtIP65, 3-stegs dimmer

Fler färger

New Works

New Works är ett danskt ljus- och möbeldesignföretag som grundades 2015. Företaget är baserat i Köpenhamn, Danmark, och är känt för sin minimalistiska och samtida design som är både funktionell och estetiskt tilltalande.Unik ljusdesign

New Works belysningsdesign kännetecknas av deras rena linjer, geometriska former och användning av naturliga material som marmor, mässing och glas. Armaturerna speglar varumärkets minimalistiska och funktionella designfilosofi, med fokus på kvalitetsmaterial och hantverk. Deras kollektion inkluderar taklampor, bordslampor, golvlampor och vägglampor, alla med sin unika design som visar upp skönheten i de använda materialen.

Erkända formgivare

Utöver sitt eget designteam samarbetar New Works med en mångfald av internationella designers och arkitekter för att skapa innovativa produkter som förenar skandinaviska design traditioner med modern estetik. Några av de framstående designers som har arbetat med New Works inkluderar Arde Design Studio, Knut Bendik Humlevik och Kasper Rønn.

Favoriter från New Work

Det danska varumärket har levererat en rad populära lampor, bland annat den geometriskt och skulpturalt vackra Kizu med en cylinderformad fot som finns olika sorters marmor. Serien Margin är mycket omtyckt med dess moderna tolkning av en klassisk armatur. En annan tilltalande lampa är den pappersliknande pendeln Tense som för tankarna till ett svävande moln. En modern konstruktion som representerar ett material som både är hållbart, mjukt och 100 % återvinningsbart.

Sammantaget är New Works ett designföretag som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa och väldesignade belysningsprodukter som behagar dem som uppskattar minimalistisk och samtida estetik. Välkommen in att hitta just din favorit.