• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Brolly Portable bordslampa Steel Black

2 695 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Knut Bendik Humlevik, 2023. Brolly är en bärbar bordslampa i borstat stål som illustrerar kraften i enkla former. Precis och genomtänkt i sitt formspråk visar den lilla lampan försiktig enkelhet som kan ingå som en tidlös detalj i alla rum Trots att designen följer en strikt geometri, uppnår lampan en raffinerad och lite nyckfull närvaro från den känsliga staven som stöder den koniska lampskärmen.

En trestegsdimmer på toppen av lampskärmen är intelligent integrerad i designen och gör det enkelt att använda lampan. Brolly laddas med en magnetisk laddningskabel, som monteras diskret under foten, så lampan kan fortfarande användas medan den laddas.

Detaljer

Artikelnummer21511
MaterialCanvas, aluminium,stål
FärgAluminium, stål
MåttHöjd: 30 cm Diameter:16,5 cm
LjuskällaIntegrerad LED, 2W, 2700K, 150 lm, CRI>90
Ljuskälla ingår
Ja
Sladdlängd1,5 m magnetisk laddningskabel
ÖvrigtIP44, 3-stegs dimmer

Fler färger

New Works

New Works är ett danskt ljus- och möbeldesignföretag som grundades 2015. Företaget är baserat i Köpenhamn, Danmark, och är känt för sin minimalistiska och samtida design som är både funktionell och estetiskt tilltalande.Unik ljusdesign

New Works belysningsdesign kännetecknas av deras rena linjer, geometriska former och användning av naturliga material som marmor, mässing och glas. Armaturerna speglar varumärkets minimalistiska och funktionella designfilosofi, med fokus på kvalitetsmaterial och hantverk. Deras kollektion inkluderar taklampor, bordslampor, golvlampor och vägglampor, alla med sin unika design som visar upp skönheten i de använda materialen.

Erkända formgivare

Utöver sitt eget designteam samarbetar New Works med en mångfald av internationella designers och arkitekter för att skapa innovativa produkter som förenar skandinaviska design traditioner med modern estetik. Några av de framstående designers som har arbetat med New Works inkluderar Arde Design Studio, Knut Bendik Humlevik och Kasper Rønn.

Favoriter från New Work

Det danska varumärket har levererat en rad populära lampor, bland annat den geometriskt och skulpturalt vackra Kizu med en cylinderformad fot som finns olika sorters marmor. Serien Margin är mycket omtyckt med dess moderna tolkning av en klassisk armatur. En annan tilltalande lampa är den pappersliknande pendeln Tense som för tankarna till ett svävande moln. En modern konstruktion som representerar ett material som både är hållbart, mjukt och 100 % återvinningsbart.

Sammantaget är New Works ett designföretag som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa och väldesignade belysningsprodukter som behagar dem som uppskattar minimalistisk och samtida estetik. Välkommen in att hitta just din favorit.