• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Material golvlampa naturell ek/svart

5 895 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Noergaard & Kechayas 2022.Lampserien Material från New Works har en enkelhet i sin design men utmärker sig med naturliga material som tillför värme och ett ombonat intryck i interiören. Den eleganta svarta foten har mjuka övergångar i detaljer och fogar som skapar en elegant helhet. Lampskärmen är vridbar och gör det möjligt att justera i önskad riktning. Det direkta ljuset gör den perfekt för läsning vid fåtöljen, soffan eller sängen.

Detaljer

Artikelnummer21412
MaterialEk, aluminium
FärgNaturell ek, svart fot
MåttHöjd: 125 cm Diameter bas: 23 cm
LjuskällaE14 7W
Ljuskälla ingår
Nej
Sladdlängd2,9 m

Fler färger

Material golvlampa ljusgrå betong/svart
Material golvlampa mixed kork/svart
Material golvlampa mörkgrå betong/svart
Material golvlampa natur kork/svart
Material golvlampa rostfritt stål/svart
Material golvlampa rökt ek/svart
Material golvlampa svart marmor/svart
Material golvlampa terrakotta/svart
Material golvlampa the black sheep/svart
Material golvlampa vit marmor/svart
Material golvlampa vitt opalglas/svart

New Works

New Works är ett danskt ljus- och möbeldesignföretag som grundades 2015. Företaget är baserat i Köpenhamn, Danmark, och är känt för sin minimalistiska och samtida design som är både funktionell och estetiskt tilltalande.Unik ljusdesign

New Works belysningsdesign kännetecknas av deras rena linjer, geometriska former och användning av naturliga material som marmor, mässing och glas. Armaturerna speglar varumärkets minimalistiska och funktionella designfilosofi, med fokus på kvalitetsmaterial och hantverk. Deras kollektion inkluderar taklampor, bordslampor, golvlampor och vägglampor, alla med sin unika design som visar upp skönheten i de använda materialen.

Erkända formgivare

Utöver sitt eget designteam samarbetar New Works med en mångfald av internationella designers och arkitekter för att skapa innovativa produkter som förenar skandinaviska design traditioner med modern estetik. Några av de framstående designers som har arbetat med New Works inkluderar Arde Design Studio, Knut Bendik Humlevik och Kasper Rønn.

Favoriter från New Work

Det danska varumärket har levererat en rad populära lampor, bland annat den geometriskt och skulpturalt vackra Kizu med en cylinderformad fot som finns olika sorters marmor. Serien Margin är mycket omtyckt med dess moderna tolkning av en klassisk armatur. En annan tilltalande lampa är den pappersliknande pendeln Tense som för tankarna till ett svävande moln. En modern konstruktion som representerar ett material som både är hållbart, mjukt och 100 % återvinningsbart.

Sammantaget är New Works ett designföretag som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa och väldesignade belysningsprodukter som behagar dem som uppskattar minimalistisk och samtida estetik. Välkommen in att hitta just din favorit.