• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Glöm inte tillbehören

Material taklampa gult stål/svart

2 095 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Noergaard & Kechayas New Works serie Material hyllar den enkla formen. Tack vare de många materialvalen är det ändå en lampa som kan finna sin plats i många hem. I serien finns även vägg- och bordslampor. .

Detaljer

Artikelnummer20121
MaterialStål
FärgGult stål
MåttHöjd: 15 cm Diameter: 13 cm
LjuskällaE14 11W
Ljuskälla ingår
Nej
Sladdlängd2,9 m

Fler färger

Material taklampa ek/vit
New Works

Material taklampa ek/vit

2 395 kr
Material taklampa kork/vit
New Works

Material taklampa kork/vit

1 995 kr
Material taklampa ljusgrå betong/vit
Material taklampa mixad kork/svart
Material taklampa mörkgrå betong/svart
Material taklampa rostfritt stål
Material taklampa rökt ek/svart
Material taklampa svart marmor/svart
Material taklampa terrakotta/vit
Material taklampa vit marmor/vit
Material taklampa vitt opalglas

New Works

New Works är ett danskt ljus- och möbeldesignföretag som grundades 2015. Företaget är baserat i Köpenhamn, Danmark, och är känt för sin minimalistiska och samtida design som är både funktionell och estetiskt tilltalande.Unik ljusdesign

New Works belysningsdesign kännetecknas av deras rena linjer, geometriska former och användning av naturliga material som marmor, mässing och glas. Armaturerna speglar varumärkets minimalistiska och funktionella designfilosofi, med fokus på kvalitetsmaterial och hantverk. Deras kollektion inkluderar taklampor, bordslampor, golvlampor och vägglampor, alla med sin unika design som visar upp skönheten i de använda materialen.

Erkända formgivare

Utöver sitt eget designteam samarbetar New Works med en mångfald av internationella designers och arkitekter för att skapa innovativa produkter som förenar skandinaviska design traditioner med modern estetik. Några av de framstående designers som har arbetat med New Works inkluderar Arde Design Studio, Knut Bendik Humlevik och Kasper Rønn.

Favoriter från New Work

Det danska varumärket har levererat en rad populära lampor, bland annat den geometriskt och skulpturalt vackra Kizu med en cylinderformad fot som finns olika sorters marmor. Serien Margin är mycket omtyckt med dess moderna tolkning av en klassisk armatur. En annan tilltalande lampa är den pappersliknande pendeln Tense som för tankarna till ett svävande moln. En modern konstruktion som representerar ett material som både är hållbart, mjukt och 100 % återvinningsbart.

Sammantaget är New Works ett designföretag som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa och väldesignade belysningsprodukter som behagar dem som uppskattar minimalistisk och samtida estetik. Välkommen in att hitta just din favorit.