• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna
UTE-2.png

Sphere Lamp Portable IP67 Deep Green

1 795 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: New Works Studio 2022. Sphere är ett skulpturellt lysande föremål som du kan ta med dig vart du än går. Med sin geometriska halvmåneform ger denna bärbara lampan en lyft av mystik till omgivningen, samtidigt som den erbjuder långvarig användbarhet genom smarta funktioner. Lampan är vatten-, damm- och slagtålig och har en rem för att hålla eller hänga upp lampan. Den böjda formen ligger bekvämt i handen och en integrerad dimmer med minnesfunktion gör att du kan justera ljuset. Flytta runt sfären i hemmet efter behov och ta med den ut på balkongen, uteplatsen eller på utflykter till skogen, stranden eller parken. Denna lockande lampa är idealisk för utomhussammankomster som varar bortom skymningen. Sphere Adventure Light har en batteritid på 10 timmar vid 100 % och kommer med en magnetisk laddningskabel.

Detaljer

Artikelnummer21612
MaterialAluminium, PC, ABS
FärgDjup grön
MåttHöjd: 9,5 cm Diameter: 14 cm
LjuskällaIntegrerad LED 4W, 2700K, 3300K, 350 lm
Ljuskälla ingår
Ja
Sladdlängd2 m USB-kabel
ÖvrigtIP67

Fler färger

New Works

New Works är ett danskt ljus- och möbeldesignföretag som grundades 2015. Företaget är baserat i Köpenhamn, Danmark, och är känt för sin minimalistiska och samtida design som är både funktionell och estetiskt tilltalande.Unik ljusdesign

New Works belysningsdesign kännetecknas av deras rena linjer, geometriska former och användning av naturliga material som marmor, mässing och glas. Armaturerna speglar varumärkets minimalistiska och funktionella designfilosofi, med fokus på kvalitetsmaterial och hantverk. Deras kollektion inkluderar taklampor, bordslampor, golvlampor och vägglampor, alla med sin unika design som visar upp skönheten i de använda materialen.

Erkända formgivare

Utöver sitt eget designteam samarbetar New Works med en mångfald av internationella designers och arkitekter för att skapa innovativa produkter som förenar skandinaviska design traditioner med modern estetik. Några av de framstående designers som har arbetat med New Works inkluderar Arde Design Studio, Knut Bendik Humlevik och Kasper Rønn.

Favoriter från New Work

Det danska varumärket har levererat en rad populära lampor, bland annat den geometriskt och skulpturalt vackra Kizu med en cylinderformad fot som finns olika sorters marmor. Serien Margin är mycket omtyckt med dess moderna tolkning av en klassisk armatur. En annan tilltalande lampa är den pappersliknande pendeln Tense som för tankarna till ett svävande moln. En modern konstruktion som representerar ett material som både är hållbart, mjukt och 100 % återvinningsbart.

Sammantaget är New Works ett designföretag som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa och väldesignade belysningsprodukter som behagar dem som uppskattar minimalistisk och samtida estetik. Välkommen in att hitta just din favorit.