• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna
NYHET-2.png
UTE-2.png

Ara To-Go 2 portabel bordslampa vit

1 599 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Denna lilla, bärbara bordslampa, Ara, är perfekt för att lysa upp varma sommarnätter på din balkong eller terrass. Lampan har en söt, konformad design med mjuka läderdetaljer. Lätt att ta med dig och placera var du än behöver det. Skapa den perfekta belysningen med den inbyggda dimmerfunktionen med upp till 80 timmars batteritid.

Detaljer

Artikelnummer2318245001
MaterialAluminium
FärgVit
MåttHöjd: 29,2 cm Diameter skärm: 19,7 cm Diameter fot: 11 cm
LjuskällaIntegrerad LED
Ljuskälla ingår
Nej
Sladdlängd1 m laddningskabel
ÖvrigtInbyggd dimmer. Batteri: 100 % 6,5 h, 40 % 15 h, 10 % 80 h

Fler färger

Nordlux

Nordlux är ett norskt varumärke som utmärker sig genom sin högkvalitativa och tidlösa design, men till attraktiva priser. Med fokus på stil och elegans erbjuder varumärket en omfattande kollektion av belysningsprodukter som passar perfekt i olika inredningsstilar.


Innovativ teknologi och miljömedvetenhet

Nordlux strävar efter att integrera innovativ teknologi i sina produkter för att skapa en förstklassig belysningsupplevelse. Samtidigt är varumärket engagerat i miljömedvetenhet och använder sig av hållbara material och energieffektiva lösningar för att minska sin påverkan på miljön.

Brett sortiment för alla behov

Med ett brett sortiment av belysningsprodukter kan Nordlux tillfredsställa olika behov och preferenser. Oavsett om det är belysning för hemmet, arbetsplatsen, offentliga eller utomhusmiljöer erbjuder varumärket många alternativ som kombinerar funktionalitet och stil.

Skapar atmosfär och förhöjer rummets karaktär

Nordluxs produkter är utformade för att skapa en behaglig atmosfär och förhöja rummets karaktär. Genom att använda sig av olika ljusstyrkor, färgtemperaturer och designelement kan varumärket skapa en inspirerande och trivsam miljö i vilket rum som helst.

Kundfokus och professionell service

Nordlux värdesätter sina kunder och strävar efter att erbjuda en professionell och engagerad service. Med fokus på kundens behov och önskemål är varumärket dedikerat till att leverera högkvalitativa produkter och skapa långvariga relationer med sina kunder.