• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna
UTE-2.png

Aludra Double vägglampa Seaside svart

1 444 kr
1 699 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Design: Jacob Jensen Design.Aludra Double vägglampa Seaside svart är en utomhuslampa där skulpturell design och modern minimalism är nyckelorden. En mångsidig vägglampa som lyser både upp och ner och skapar en vacker ljus- och skuggeffekt samt välkomnande atmosfär i din utomhusmiljö. 

Denna utomhusbelysning är tillverkad av slitstarkt material som är väl lämpat för hårt väder.

Detaljer

Artikelnummer2418121203
MaterialAluminium
FärgSvart
MåttHöjd: 33,7 cm Diameter: 12,4 cm
Ljuskälla2 x E27 max 15W
Ljuskälla ingår
Nej
SladdlängdDirekt installation
ÖvrigtIP54

Fler färger

Nordlux

Nordlux är ett norskt varumärke som utmärker sig genom sin högkvalitativa och tidlösa design, men till attraktiva priser. Med fokus på stil och elegans erbjuder varumärket en omfattande kollektion av belysningsprodukter som passar perfekt i olika inredningsstilar.


Innovativ teknologi och miljömedvetenhet

Nordlux strävar efter att integrera innovativ teknologi i sina produkter för att skapa en förstklassig belysningsupplevelse. Samtidigt är varumärket engagerat i miljömedvetenhet och använder sig av hållbara material och energieffektiva lösningar för att minska sin påverkan på miljön.

Brett sortiment för alla behov

Med ett brett sortiment av belysningsprodukter kan Nordlux tillfredsställa olika behov och preferenser. Oavsett om det är belysning för hemmet, arbetsplatsen, offentliga eller utomhusmiljöer erbjuder varumärket många alternativ som kombinerar funktionalitet och stil.

Skapar atmosfär och förhöjer rummets karaktär

Nordluxs produkter är utformade för att skapa en behaglig atmosfär och förhöja rummets karaktär. Genom att använda sig av olika ljusstyrkor, färgtemperaturer och designelement kan varumärket skapa en inspirerande och trivsam miljö i vilket rum som helst.

Kundfokus och professionell service

Nordlux värdesätter sina kunder och strävar efter att erbjuda en professionell och engagerad service. Med fokus på kundens behov och önskemål är varumärket dedikerat till att leverera högkvalitativa produkter och skapa långvariga relationer med sina kunder.