• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna
NYHET-2.png
UTE-2.png

Saulio portabel bordslampa svart

649 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Saulio, som designats av den danska designduon Says Who, är en bärbar, soldriven lampa med en enkel, strömlinjeformad design. Saulio laddas av solljuset under dagen och kan dimmas i tre steg för att skapa den perfekta stämningen. Lampan kan även laddas med den medföljande kabeln om du föredrar det eller har en molning dag. Lyft lampan i handtaget och placera den precis där du behöver den.

Detaljer

Artikelnummer2418035003
MaterialAluminium, plast
FärgSvart
MåttHöjd: 23,6 cm Bredd: 17 cm Djup: 10,7 cm
LjuskällaIntegrerad LED, 2,8W, 3000K, 300 lm, Ra>80
Ljuskälla ingår
Ja
Sladdlängd1 m
ÖvrigtIP44, 3-stegs dimmer, laddas via solceller eller kabel.

Fler färger

Nordlux

Nordlux är ett norskt varumärke som utmärker sig genom sin högkvalitativa och tidlösa design, men till attraktiva priser. Med fokus på stil och elegans erbjuder varumärket en omfattande kollektion av belysningsprodukter som passar perfekt i olika inredningsstilar.


Innovativ teknologi och miljömedvetenhet

Nordlux strävar efter att integrera innovativ teknologi i sina produkter för att skapa en förstklassig belysningsupplevelse. Samtidigt är varumärket engagerat i miljömedvetenhet och använder sig av hållbara material och energieffektiva lösningar för att minska sin påverkan på miljön.

Brett sortiment för alla behov

Med ett brett sortiment av belysningsprodukter kan Nordlux tillfredsställa olika behov och preferenser. Oavsett om det är belysning för hemmet, arbetsplatsen, offentliga eller utomhusmiljöer erbjuder varumärket många alternativ som kombinerar funktionalitet och stil.

Skapar atmosfär och förhöjer rummets karaktär

Nordluxs produkter är utformade för att skapa en behaglig atmosfär och förhöja rummets karaktär. Genom att använda sig av olika ljusstyrkor, färgtemperaturer och designelement kan varumärket skapa en inspirerande och trivsam miljö i vilket rum som helst.

Kundfokus och professionell service

Nordlux värdesätter sina kunder och strävar efter att erbjuda en professionell och engagerad service. Med fokus på kundens behov och önskemål är varumärket dedikerat till att leverera högkvalitativa produkter och skapa långvariga relationer med sina kunder.