• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna
UTE-2.png

Tin Maxi vägglampa galvaniserat stål

579 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Tin är en elegant och modern vägglampa för utomhusbruk i en strömlinjeformad design - en snygg utomhuslampa att placera vid ytterdörren, terrassen eller carporten. Lampan har ett nedåtriktat ljus som skapar en vacker och dekorativ effekt.

Tillverkad av slitstarkt galvaniserat stål som är väl lämpat för hårt väder.

Detaljer

Artikelnummer21509931
MaterialGalvaniserat stål
FärgGalvaniserat stål
MåttHöjd: 10,5 cm Diameter skärm: 7,6 cm
LjuskällaGU10 max 28W
Ljuskälla ingår
Nej
ÖvrigtIP54, kan dämpas genom att välja dimbar ljuskälla.

Nordlux

Nordlux är ett norskt varumärke som utmärker sig genom sin högkvalitativa och tidlösa design, men till attraktiva priser. Med fokus på stil och elegans erbjuder varumärket en omfattande kollektion av belysningsprodukter som passar perfekt i olika inredningsstilar.


Innovativ teknologi och miljömedvetenhet

Nordlux strävar efter att integrera innovativ teknologi i sina produkter för att skapa en förstklassig belysningsupplevelse. Samtidigt är varumärket engagerat i miljömedvetenhet och använder sig av hållbara material och energieffektiva lösningar för att minska sin påverkan på miljön.

Brett sortiment för alla behov

Med ett brett sortiment av belysningsprodukter kan Nordlux tillfredsställa olika behov och preferenser. Oavsett om det är belysning för hemmet, arbetsplatsen, offentliga eller utomhusmiljöer erbjuder varumärket många alternativ som kombinerar funktionalitet och stil.

Skapar atmosfär och förhöjer rummets karaktär

Nordluxs produkter är utformade för att skapa en behaglig atmosfär och förhöja rummets karaktär. Genom att använda sig av olika ljusstyrkor, färgtemperaturer och designelement kan varumärket skapa en inspirerande och trivsam miljö i vilket rum som helst.

Kundfokus och professionell service

Nordlux värdesätter sina kunder och strävar efter att erbjuda en professionell och engagerad service. Med fokus på kundens behov och önskemål är varumärket dedikerat till att leverera högkvalitativa produkter och skapa långvariga relationer med sina kunder.