• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Glöm inte tillbehören

Hebe Medium bordslampa mörk grå
Hebe Medium bordslampa benvit
Ferm Living

Hebe Medium bordslampa benvit

2 655 kr
Hebe Small bordslampa mörk grå
Hebe Small bordslampa djup blå
Ferm Living

Hebe Small bordslampa djup blå

1 875 kr
Hebe small bordslampa terrakotta
Post bordslampa Lines
Ferm Living

Post bordslampa Lines

2 655 kr
Post bordslampa Solid
Ferm Living

Post bordslampa Solid

2 655 kr

Eclipse Medium lampskärm curry

1 405 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Förändra din Hebe eller Post lampa helt genom att kombinera foten med en liten, medium eller lång textilskärm i önskad färg. Den här lampskärmen ger en elegant känsla till den moderna foten och tillsammans får du en lampa som gör intryck. Skärmen går givetvis att fästa på andra lampfötter med stor sockel om du skulle vilja.

Detaljer

Artikelnummer100329302
MaterialTyg, plast och metall
FärgNatur/beige
MåttHöjd: 28,5 cm Diameter: 27,5 cm
LjuskällaPassar E27-sockel
Ljuskälla ingår
Nej
ÖvrigtSkötselråd: Damma av eller dammsug försiktigt

Fler färger

Ferm Living

Ferm Living grundades 2006 av Trine Andersen och är idag ett av de största danska designföretagen. Varumärket har specialiserat sig på att skapa moderna belysningslösningar som bygger på skandinaviska designtraditioner och retrocharm.


Belysning i naturliga material

Belysningskollektionen är designad för att skapa en varm och inbjudande atmosfär i alla rum. Deras produkter sträcker sig från enkla och diskreta mönster till mer utsmyckade och dekorativa föremål som fungerar som fokuspunkter i ett utrymme. Materialen som används i deras belysningslösningar är noga utvalda för att säkerställa både kvalitet och hållbarhet, med fokus på naturmaterial som trä, metall och glas. Varumärket erbjuder taklampor, bordslampor, vägglampor och golvlampor.

Populära lampor

Deras design är både enkel och stilfull, men samtidigt bjuds det på innovativa former och alltid en vacker finish. Lampan Hebe i keramik bjuder på djärva former med en konstnärlig touch. En annan populär serie är Arum Swivel som kännetecknas av den organiskt formade skärmen som är placerad på en böjd metallbåge på ett bladliknande sätt. Deras dekorativa vägglampor Cloud, Car, Air Balloon och My Deer i träfanér är omtyckta till barnrummet liksom det klotformade pendeln The Park med broderade detaljer på lekande barn. Många tilltalas även av deras lampskärmar DOU i rotting. I samma serie hittar du även den överdimensionerade golvlampan i geometriska former som syns i många trendiga hem.

Sammantaget är Ferm Living ett designföretag som är känt för sina högkvalitativa, moderna och hållbara belysning. De är designade för att vara både vackra och funktionella, och de erbjuder en rad alternativ för att passa en mängd olika inredningsstilar och behov.

Välkommen in att inspireras!