• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

My Deer vägglampa oljad ek

1 169 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Höj mysfaktorn i barnrummet med de söta och dekorativa vägglamporna från Ferm Living. Under de fina vägglamporna kan ditt barn läsa sin favoritbok, sova med tryggt ljus i mörkret, eller leka med bästa kompisen. Vägglamorna finns i olika färger och motiv. Lamporna är anpassade för 2st energisnåla LED lampor som säljs separat.

Detaljer

Artikelnummer100150208
MaterialOljad ekfanér
FärgOljad ek
MåttHöjd: 38,5 cm Bredd: 29 cm Djup: 6,5 cm
Ljuskälla2 x G4 3W
Ljuskälla ingår
Nej
Sladdlängd1,9 m

Fler färger

Ferm Living

Ferm Living grundades 2006 av Trine Andersen och är idag ett av de största danska designföretagen. Varumärket har specialiserat sig på att skapa moderna belysningslösningar som bygger på skandinaviska designtraditioner och retrocharm.


Belysning i naturliga material

Belysningskollektionen är designad för att skapa en varm och inbjudande atmosfär i alla rum. Deras produkter sträcker sig från enkla och diskreta mönster till mer utsmyckade och dekorativa föremål som fungerar som fokuspunkter i ett utrymme. Materialen som används i deras belysningslösningar är noga utvalda för att säkerställa både kvalitet och hållbarhet, med fokus på naturmaterial som trä, metall och glas. Varumärket erbjuder taklampor, bordslampor, vägglampor och golvlampor.

Populära lampor

Deras design är både enkel och stilfull, men samtidigt bjuds det på innovativa former och alltid en vacker finish. Lampan Hebe i keramik bjuder på djärva former med en konstnärlig touch. En annan populär serie är Arum Swivel som kännetecknas av den organiskt formade skärmen som är placerad på en böjd metallbåge på ett bladliknande sätt. Deras dekorativa vägglampor Cloud, Car, Air Balloon och My Deer i träfanér är omtyckta till barnrummet liksom det klotformade pendeln The Park med broderade detaljer på lekande barn. Många tilltalas även av deras lampskärmar DOU i rotting. I samma serie hittar du även den överdimensionerade golvlampan i geometriska former som syns i många trendiga hem.

Sammantaget är Ferm Living ett designföretag som är känt för sina högkvalitativa, moderna och hållbara belysning. De är designade för att vara både vackra och funktionella, och de erbjuder en rad alternativ för att passa en mängd olika inredningsstilar och behov.

Välkommen in att inspireras!