• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Porti Braided portabel bordslampa natur

2 655 kr

Beställningsvara, leveranstid 2-6 veckor.

  • Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Säker betalning med Klarna

Beskrivning

Porti Braided Lamp, som omtolkar formen och funktionen hos en lykta, är en mångsidig och bärbar lampa som kan användas i en mängd olika miljöer. Lampan avger ett mjukt och varmt ljus och har en flätad rottingskärm som vilar på en smal metallram, vilket resulterar i en charmig blandning av taktilitet och slankhet. Lampfoten har en svävande touch-funktion som gör att du kan kontrollera ljusintensiteten samt sätta på och släcka lampan med bara en lätt beröring eller tryckning, och justerbara fötter som hjälper dig att rikta in lampan på ojämna ytor.

Detaljer

Artikelnummer1104266251
MaterialRotting, järn
FärgNatur
MåttHöjd: 50 cm Diameter: 25 cm
LjuskällaIntegrerad LED, 2W, 2700K, CRI >90
Ljuskälla ingår
Ja
Sladdlängd1,5 m USB-C
ÖvrigtUppladdningsbar

Ferm Living

Ferm Living grundades 2006 av Trine Andersen och är idag ett av de största danska designföretagen. Varumärket har specialiserat sig på att skapa moderna belysningslösningar som bygger på skandinaviska designtraditioner och retrocharm.


Belysning i naturliga material

Belysningskollektionen är designad för att skapa en varm och inbjudande atmosfär i alla rum. Deras produkter sträcker sig från enkla och diskreta mönster till mer utsmyckade och dekorativa föremål som fungerar som fokuspunkter i ett utrymme. Materialen som används i deras belysningslösningar är noga utvalda för att säkerställa både kvalitet och hållbarhet, med fokus på naturmaterial som trä, metall och glas. Varumärket erbjuder taklampor, bordslampor, vägglampor och golvlampor.

Populära lampor

Deras design är både enkel och stilfull, men samtidigt bjuds det på innovativa former och alltid en vacker finish. Lampan Hebe i keramik bjuder på djärva former med en konstnärlig touch. En annan populär serie är Arum Swivel som kännetecknas av den organiskt formade skärmen som är placerad på en böjd metallbåge på ett bladliknande sätt. Deras dekorativa vägglampor Cloud, Car, Air Balloon och My Deer i träfanér är omtyckta till barnrummet liksom det klotformade pendeln The Park med broderade detaljer på lekande barn. Många tilltalas även av deras lampskärmar DOU i rotting. I samma serie hittar du även den överdimensionerade golvlampan i geometriska former som syns i många trendiga hem.

Sammantaget är Ferm Living ett designföretag som är känt för sina högkvalitativa, moderna och hållbara belysning. De är designade för att vara både vackra och funktionella, och de erbjuder en rad alternativ för att passa en mängd olika inredningsstilar och behov.

Välkommen in att inspireras!