• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Spotlights inomhus

Spotlights är diskret belysning i taket som både kan ge ett riktat ljus och ett allmänt ljus. Idag har spotlights blivit en självklar ljussättning i många hem tack vare den stora flexibiliteten de erbjuder. Du kan få allt från funktionell arbetsbelysning i köket till ett vackert riktat ljus på dina konstverk.


Spotlights för alla hem

Enkelspot, 3-spot, 5-spot eller fler? Spotlights kommer i en mängd olika varianter att välja mellan så du enkelt kan hitta den belysning som ditt hem behöver. Spottar i tak ger en härlig belysning i hela rummet samtidigt som du kan rikta ljuset och ge punktbelysning där det behövs. Prova dig fram med att rikta belysningen för att ge rummet den rätta känslan. Här hos oss på Norrmalms Elektriska hittar du ett stort utbud av spotlights för tak såväl som vägg. Vi har belysning från varumärken såsom By Rydéns, Philips, Nordlux och Konsthantverk som alla har skapat vackra och funktionella lampor som passar in i alla hem.

Utanpåliggande spotlights som skapar stämning

Med utanpåliggande spotlights är det enkelt att rikta ljuset precis dit du vill och skapa ett stämningsfullt ljus i rummet. Har du ett konstverk eller foton uppsatta som du vill framhäva kan du rikta spottarna dit. Vill du istället ge hela rummet en härlig allmänbelysning riktar du spottarna åt flera olika håll. Kombinera gärna med en dimmer så att du kan öka och minska ljusstyrkan på spotlightsen efter behag. Utanpåliggande spotlights blir dessutom en snygg inredningsdetalj i ditt hem och kommer i en mängd olika designs – från moderna spotlights på skena till klassiska spotlights på rondell.

Montering av spottar i tak

Utanpåliggande spotlights är enkelt att montera. Antingen sätter du hela armaturen direkt på en takkrok och kopplar in sladden i uttaget eller så skruvar du upp armaturen i taket och ansluter sladden direkt till lampan. Du får alltid med monteringsanvisningar för den specifika produkten när du köper spotlights av oss och kan naturligtvis höra av dig om du har några frågor.

Köp spotlights för tak hos oss

Hos oss kan du enkelt och smidigt köpa spotlights för tak. Behöver du hjälp med att välja rätt lampa för ditt hem är du alltid välkommen att kontakta våra experter. Vi har över 100 års erfarenhet av lampor och belysning och delar gärna med oss av våra tips på ljussättning.

Vi använder cookies, webbfyrar och liknande tekniker ("cookies") på denna webbplats i syfte att samla in besöksstatistik och för att förbättra din upplevelse på denna webbplats.

läs mer här