• Fri frakt över 999 kr till ombud
  • Hämta i butik
  • Säker betalning med Klarna

Barnlampor inomhus

En mysig belysning skapar trygghet i barnrummet och tillför värme. Här hittar du allt från en diskret lampa till en som är lite mer lekfull och utmärkande. Här hittar du allt från taklampor och vägglampor till bordslampor och fina ljusslingor som gör rummet extra hemtrevligt. Du hittar även nattlampor med LED och timer som sprider mjukt ljus och skapar trygghet för barnet.

En mysig barnlampa är nyckeln till att skapa en trygg och härlig atmosfär i barnrummet. Barnlampor skapar en trevlig miljö för barnet att vistas i och ses ofta som en av de absolut viktigaste inredningsdetaljerna i barnens rum då det gör det både ljusare och mer hemtrevligt. Förutom att bara vara en härlig ljuskälla kan också rätt barnlampa göra barnrummet både mer hemtrevligt och personligt. Just därför är det viktigt att välja lampa med stor omsorg. Finner ni den där perfekta modellen kommer den garanterat ta barnets rum till helt nya höjder.

Hos oss på Norrmalms Elektriska finner du som sagt ett fint utbud av barnlampor och belysning till ditt barns rum. I vårt sortiment finns en mängd lampor i stilrena men söta och fantasifulla modeller. Vi erbjuder allt från coola och kaxiga ungdomslampor och från Seletti till lampor för de mindre barnen från Mr Maria. Dessa lampor funkar även fint som nattlampa och sprider mjukt ljus vilket skapar trygghet för barnet. Du hittar även superhärliga fjäderlampor från Umage och de populära svamplamporna från Leklyckan.


Alla våra barnlampor är naturligtvis godkända och CE-märkta för att garantera säkerheten. Det kan också vara en bra idé att satsa på energisnål LED-belysning till barnrummet. Det är bra ur miljösynpunkt, men även för att lampan inte blir lika varm som en vanlig glödlampa.

Givetvis kan du även hitta fin belysning som passar bra till barnens rum från alla våra andra kategorier. Det är bara fantasin som sätter dina gränser.

Välkommen in i vår fysiska butik i Vasastaden i Stockholm eller hos här oss online.


 

Vi använder cookies, webbfyrar och liknande tekniker ("cookies") på denna webbplats i syfte att samla in besöksstatistik och för att förbättra din upplevelse på denna webbplats.

läs mer här